Van olyan, aki nem szeret (ett) szoptatni?
Hasonlóképp érzek én is... imádom a babát, de kb ugyanannyi számú tejcsatorna elzáródással és mellgyulladással nem olyan nagy élmény :S Sajnos még tart, nem tudom elválasztani, igényli még. És hát apasztani sem olyan egyszerű :( 7 hónapos az enyém is egyébként :)
Ja és a cumisüveg látványától frászt kap, mert persze az elején végigmentem én is a "szoptatnimindenáronon"...
Lassan már idegösszeomlás szélén járok. Egyszer csak vége lesz. :(
Nekem sem a szívem csücske, de a babám nagyon szereti. 11 hónapos, úgy terveztem, egyéves korában elválasztom, de nincs szívem hozzá. Olyan aranyos, ahogy felderül az arca, amikor mellre teszem! :)
Már csak naponta kétszer szopizik, előbb-utóbb remélem abbahagyja magától.
Én sem nagyon szerettem, pedig mindkét fiamat szoptattam.
Nem szerettem, hogy a szoptatás körül forog a világ. Mit ehetek, mit nem, mitől fáj a hasa, nem ettem-e valami rosszat. Folyamatosan vagy túl sok, vagy túl kevés volt a tejem. Ha elmentünk valahova, nem tudtam üvegből etetni. Nem fogadta el, én meg nem vagyok a nyilvános szoptatás híve. Ha nem szoptattam, fejtem, ha jutott rá idő. Ha nem, csöpögött mindenfelé.
Egyszóval nem, nem szerettem.
Az összebújások meg megmaradtak a szoptatás befejeztével is.
Nem is tudjátok elhinni, milyen jó érzés, hogy "sorstársakra" leltem. Nagyon köszönöm a válaszokat. Már azt hittem egyedül vagyok a világon ezzel a dologgal, a kérdést sem mertem feltenni élőben senkitől, mert mindenki annyira odáig volt a dologtól, hogy azt hittem ez valami őrült nagy egyedi hibám.
Mindig csak azt hallom, hogy ki hogy szenved, hogy legyen teje és még sokáig legyen, mert olyan jó mindkettejüknek.
A szintén 7 hós babásnak üzenem, hogy kitartás, egyszer csak elmúlik ez a tejcsatornaelzáródásos dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!