Én voltam a hibás? Mit kellett volna mondjak?
Júliusban születik a kisbabám és tegnap anyáéknál ebédeltünk (szülinapi ebéd).
Valahogy feljött a babaszoptatás téma és én mondtam,hogy én nem akarok szoptatni.Erre az unokanővérem teljesen felháborodott,hogy mégis hogy mondhatok ilyet,hiszen ez a kötelességem,meg ilyenek.Jó,elhiszem én,hogy ez így jó a babának,de szerintem a tápszer sem lehet rosszabb.
Mit kellett volna mondjak?
Sziasztok!
Korában már írtam ( tegnap 10 óra 6), de most, ahogy végigolvastam az egészet muszáj még!
Kedves Kérdező! Nem jó helyen tetted fel a kérdést! Ha eldöntötted, hogy nem fogsz szoptatni, az a Te dolgod, feltételezem tudod mik az előnyei, de senkinek semmi beleszólása nincs! Itt akkor kérdezz szerintem, ha szoptatással kapcsolatos kérdésed lesz, ha mégis mellette döntenél! Drukkolok Neked, hogy egészséges, szép babád szülessen!
Kedves Válaszolók! Szerintem felháborító egy idegen embert idiótának nevezni, mert hoz egy olyen döntést, amivel Ti nem értetek egyet! A gyereknevelés során mindannyian rengeget hibát fogunk elkövetni, ennek a szoptatás, ill. hogy később mivel eteted csak egy nagyon kis része. Nyilván Nektek sem esne jól, ha ebbe bárki belebeszélne, főleg ilyen durván, még akkor sem, ha teljesen igaza lenne! Szerintem ez az oldal nem azért van, hogy sértegessünk olyanokat, akik nem úgy gondoldoknak, ahogy mi, hanem hogy segítsünk egymásnak gyakorlati tanácsokkal!
Fontos a szoptatás, de nem gondolom hogy a legfontosabb, és tényleg nem ezen múlik, hogy milyen anya vagy, ez csak az egyik első lépés az úton...!
Jó babázást mindenkinek!
Annyira jellemző hogy lepontozzák az embert csak azért, mert eltérő a véleménye a többségtől.
Gratulálok ezúton is mindenkinek, aki szerint nem a szuverén joga eldönteni az egyénnek, hogy mit kezd a saját testével és gyermekével.
Bezzegszülők..pff..
Lehet lepontozni.
Bezzegszülők????
Bezzeg azért van mellem, hogy ne szoptassak?
Okostojás.
:):):)
Ja, ja...bezzeg azért termelődik tej, hogy az ember ne azt adja a babának...
Ha nem akarod szoptatni, ne szoptasd. De majd mit mondasz a kórházban, mikor születése után cicire akarják tenni? Hm...inkább hozzanak kérem tápszert a babámnak...
Most úgy viselkedsz a szoptatással kapcsolatban, mint én gyerekkoromban a főzelékekkel. Meg sem kóstoltam, de már nem szerettem...aztán felnőttként rájöttem, hogy előbb meg kellene kóstolni, hátha ízlik-e...
Próbáld ki legalább a szoptatás! S ezt most egy olyan anyuka mondja, aki csak 2 hónapig tudott szoptatni, utána jött a tápszer, mert valahogy nem ment a szoptatás. De akkor is megpróbáltam. Bezzeg. :)
Másoknak meg ne is hozd fel a témát, mert ha nagyon természetellenesen viselkedsz, az úgyis kiveri másoknál a biztosítékot.
Én is csatlakozom utolsóhoz.Nagy hülyeség ez az oldal ,mert soha nem kapsz megfelelő segítséget.Sokszor feltettem olyan kérdéseket,olyan témákkal kapcsolatban amiben én gyengének éreztem magam,vagy vártam egy megerősítést.Erre jötte 2 jó esetben 3 válasz.Mikor jön egy vitaindító kérdés,az kap 50 választ.
Már mondták sokan,hogy hülyeség a fórumozás,nem hittem én is ki akartam próbálni.Hát igazuk volt.
Tisztelet a kivételnek,akik normális segítő válaszokat adnak ,de a nagy többség csak unalomból és szórakozásból jár ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!