Én voltam a hibás? Mit kellett volna mondjak?
Júliusban születik a kisbabám és tegnap anyáéknál ebédeltünk (szülinapi ebéd).
Valahogy feljött a babaszoptatás téma és én mondtam,hogy én nem akarok szoptatni.Erre az unokanővérem teljesen felháborodott,hogy mégis hogy mondhatok ilyet,hiszen ez a kötelességem,meg ilyenek.Jó,elhiszem én,hogy ez így jó a babának,de szerintem a tápszer sem lehet rosszabb.
Mit kellett volna mondjak?
Ezt inkább ne hangoztasd...
neked is egyszerűbb lett volna azt mondani majd ha mesgzületik,hogy nincs tejed,ezért tápszer...
kegyes hazugság
Tudom nem ez volt a kérdés, de megkérdezhetem mi az oka amiért nem akarsz szoptatni?
Kényelmi szempontok?
Félted a melled bőrét?
Nekem nagy mellem van, ha lesz tejem és szoptatok, tuti meg fog ereszkedni ami nem túl esztétikus, mégis alig várom, hogy ha gyermekem lesz szoptathassam, remélem lesz tejem legalább fél évig.
Utánozhatatlan az a pillanat, kötődés ami a gyermek szoptatása közben létrejön.
És amellett, hogy a tápszer drágább (és a baba széklete is teljesen más tőle ), nem lehet 100-%ban leutánozni az anyatejet.
Nem véletlenül találták ki eredetileg azoknak az édesanyáknak akiknek nincs megfelelő mennyiségű teje, hogy természetes úton táplálja gyermekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!