Manapság miért tájékoztatják félre az anyukákat? Az orvosok is és a védőnő is korai hozzátáplálást és tejpépeket javasol és szopi kiváltást..
húha! ez a kérdés is akkora port kavar, mint a babakomp!!! én tápszerrel etetem a manóm, mert elég sok stressz ért, és nem tudtam szoptatni. nem változott a helyzet. a nyugodj meg állandó ismételgetése a fülembe, pedig csak rontott az állapoton. a kórházban nekem sem segítettek a szoptatással kapcsolatban, csak azt mondták, h úgysem fog menni. 3 hétig tudtam szoptatni a manómat, és közben mindig visszahallottam a nővérke szavait, hogy lekezelően azt mondta, hogy a mellbimbóm alakja nem megfelelelő. a műcicivel a picúr egyáltalán nem tudott mit kezdeni...
szóval már 7 hónapja tápszert eszik. már nem szégyenlem magam érte, eleinte viszont szörnyű lelkifurdim volt, de már képtelen voltam hallgatni a manó sikító sírását, mert annyira éhes volt már szopi után fél órával is. szinte teán élt 2 napig...
én csodálom azt, aki tud szoptatni, és azt gondolom, hogy erről teljesen felesleges vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!