Most kezdtük a hozzátáplálást, a védőnő szerint ebédre adjam a gyümit, de azt olvasom tizóraira kell kezdeni adni. Akkor most mi az igazság?
Én 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást csak gyümölcsüöt kapott délben, majd fokozatosan zöldséget hozzákevere. Amlma, banán, körte, szilva, barck-mindent megevett, cssak édes gyümölcsnek kellett lennie.
Zöldségeket is csak édes gyümölcscel ette.
Nálam tök evidens volt, hogy az édes anyatej után az édeset eszi meg, és az is, hogy az egyik főétkezássel kezdjem a hozzátáplálást.
Végül kb 8 hónapos korára lett valamiféle fóőzelék belőle.
Inentől kezdett uszonnát kapni, gyümölcsöt és a mai napg (1,5 éves) uzsira azt kap, illetve ha kér külön.
(hozza kis tálkáját és mindja, hogy szö, vagyis szőlőt kér)
Tulajdonképpan a mai napig nem tízóraizik, van hogy reggeliezik velem is, vagy gyümit eszik.
Amúgy a saját regelijére álatlában kenyérfélét eszik, vagy pépet. Vacsira, meg amit mi.
Ez az akkor-ekkor kell adni egy hülyeség.
Teljesen mindegy, hogy mikor adod.
Az én védőnőm szerint 2 étkezés között kell kezdeni a kóstoltatást, az hogy melyik kaját váltod ki először, tökmindegy.
Aha,köszi.
És még azt szeretném kérdezni,hogy a pár kanál almapüré után rögtön etessem meg tejjel(szopizik)vagy várjak egy kicsit-fél órát,hogy ne keveredjen a tej és az alma-lehet butaság,de nem bántja a pociját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!