A szoptatás tönkreteszi a melleket?
Tönkre. És még az sem segít rajta, ha eldöntöd, hogy te nem szoptatsz. Amerikában divat, mondják a szülészeten, kapnak valami bogyót, amitől elmegy a tejük, és kész. De leginkább ezt azért csinálják, mert 6 hét a szülési szabi, mire beáll a szoptatás, mehet vissza dolgozni. (Hogyan csinálják, ötletem sincs.)
Azért mondom, hogy mindegy is, mert nekem terhesség alatt akkora mellem nőtt, mint Pamela Andersonnak. Még szoptatni sem kellett hozzá. És szoptatás után persze vissza is húzódik, szóval olyan üres tejeszacskó-szerű. Egyébként még így is nagyobb, mint terhesség előtt, push-up melltartóval azért jól nézek ki. Viszont mellplasztika soha eszembe sem jutna, hiúsági okokból nem teszem ki magam egy műtét egészségügyi kockázatának.
Egyébként lógni nem lóg, a mellbimbóm hegyesen áll még most is, fene tudja, hogy miért. Genetika? Vagy azért, mert mindig fekve szoptattam?
Ugyan még szoptatom a két évesem (csak alváshoz, szerintem tejem már csak pár csepp lehet), de nekem szinte ugyanolyan maradt a mellem látványra. Tapintásra biztos érződik, hogy kicsit puhább, de amúgy is 38 múltam idén, gondolom amúgy sem maradt volna annyira feszes a végtelenségig :)
Pedig az én A-B kosaramból is "pamelás" óriásmellek lettek a terhesség végére és szoptatás alatt 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!