Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudom a tejet szaporíta...

Hogyan tudom a tejet szaporítani? Védőnő már tápszert ajánlott

Figyelt kérdés
Sziasztok. 12 napja született a kislányunk, és kb 30 max 40 gramm tejem van egy szopizás alatt kb mérleg szerint de igény szerint szoptatom 12x minimum egy nap. Gondolom ez a tej kevés, de hogyan érjem el, hogy ennél sokkal több termelődjön?

nov. 13. 20:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
többször szoptasd
nov. 13. 20:51
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Legyen minél többet cicin.
nov. 13. 20:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Szinte egész nap rajta van🫤
nov. 13. 21:03
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Gyakran eszik keveset. Szerintem ne stresszelj rá és ne méregesd étkezés után. Elég heti 1x lemérni, ott látszódni fog, összességében gyarapodott-e.
nov. 13. 21:05
 5/18 anonim ***** válasza:
80%
Összességében gyarapodik? Mert akkor csak sokszor eszik keveset.
nov. 13. 21:06
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Ezért felesleges méregetni. Lépj be Facebookin a szoptatás támogatás csoportba, ott vannak hiteles cikkek amik ezt a kerdesed biztos vagyok benne hogy tisztázzák.
nov. 13. 21:20
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem gyarapodik sajnos, 3800al született, haza 3610-el engedtek minket és most 3450. 🫤
nov. 13. 21:43
 8/18 anonim ***** válasza:
18%

Miből gondolod, hogy kevés a tejed? Teljesen felesleges szoptatásonkènt mérni.

Ha van elég pisis-kakis pelenka és visszanyerte már a születési súlyát, akkor teljesen felesleges aggódnod.

Ha nem nyerte még vissza a súlyát, akkor annak az okát meg kell keresni, de nem a tàpszer a jó megoldàs az esetek nagy részében.

nov. 13. 21:43
 9/18 anonim ***** válasza:
57%

Jaj, közben ìrtál kommentet mìg vàlaszoltam. Szoptatási tanácsadò nèzze meg hogyan szoptatsz, nézze meg a gyerek nyelvèt, szoptatási technikàjàt, arcizmait, szàjpadlàsàt.

Anyagcsere-teszt eredmènyèt megkaptàtok màr? Lehet meg kène ismètelni. Felszívòdàsi zavarokat szűrni kène, megnèzni nincs-e szűkület a gyerek tàpcsatornàjàban. Nem sàrga?

Fejni tudsz? Szondàval vagy kiskanàllal adnèk neki fejt tejet. Ha nem tudsz fejni, akkor màs anyàtól kène tejet kèrni. Gyerekorvos is tud felírni.

nov. 13. 21:49
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem elég ha csak mellen van, egyen is. Ha elalszik rajta hamar/sokszor, akkor ebreszd fel.
nov. 13. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!