Mit nem ajánlott enni, inni szoptatás alatt? Citromos teát lehet? Azt tudom hogy puffasztó ételt nem, de pontosan mit is?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 18:59
1/15 anonim válasza:
Rég túlhaladott nézet, hogy az alkoholon kívül bármi tilos lenne.
2/15 anonim válasza:
Mèg alkoholt is lehet picit, ha nem ùjszülött màr a gyerek. Bàrmit ehetsz, amire a gyereked nem érzèkeny. Azt pedig egyènenkènt kell kitapasztalni.
3/15 anonim válasza:
Amit nekünk a kórházi védőnő mondott:
Alkoholt nem ajánlott (persze ha iszol egy kis vörösbort és nem szoptatsz utána 1-2 óráig oké - pontosabb infó erről van a neten).
Koffeinre figyelni, kb. mint terhesség alatt.
Tejre is figyelni ugyanúgy.
Amik gondot okozhatnak azok a tejtermékek, tojás, szója, esetleg glutén. Látni fogod, hogy fáj a hasa, véres esetleg a kakija. Egyébkènt tényleg mindent lehet enni alapvetően.
Igyál rengeteg vizet, az fontos.
4/15 anonim válasza:
Nálunk nem bírta ha babot ettem és ha shake-et ittam. Most másfél évesen kiderült valszeg tejfehérje allergiája van DE ez egyedi eset, tejfehérje allergia nem gyakori. Amúgy alkoholon kívül bármit ehetsz-ihatsz(persze olyan káros dolgot mint az energi italt nem). Mondjuk kávét csak egy csészével per nap,de ennyi. Tapasztalat kell ahhoz, hogy lásd mire érzékeny a babád és azt kerülöd, ennyi.
5/15 anonim válasza:
3. Nem kell _rengeteg_ vizet inni.
6/15 anonim válasza:
sokat kell inni utolsó, nekem folyton ki volt száradva a szám amíg non-stop szoptattam. sok folyadékot elvesz ilyenkor a gyerek...
7/15 anonim válasza:
3-as vagyok, hát én amikor keveset ittam, aznap lett is rögtön tejkövem a mellemben, de hát kinek mi a rengeteg persze. Én ezt kétszer játszottam el, szerencsére nem lett mellgyulladás a vége.
Igen, még az energiaital sem ajánlott.
8/15 anonim válasza:
Mindent ehetsz, csak az egyéni érzékenységet kell figyelembe venni.
9/15 anonim válasza:
6. Neked. Másnak meg nem. Eleget kell inni, de nem rengeteget. Nem kell erőltetni a folyadékbevitelt, ha nem szomjas az illető. Ez a "rengeteget kell inni" egyenesen butaság...
10/15 anonim válasza:
Nem voltam szomjas, de ha nem ittam eleget már csomós lett az én mellem is,plusz száraz lett a bőröm,szerinted miből lesz a tej,zsírból? Nem, folyadékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!