Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit nem ajánlott enni, inni...

Mit nem ajánlott enni, inni szoptatás alatt? Citromos teát lehet? Azt tudom hogy puffasztó ételt nem, de pontosan mit is?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 18:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Enyém a borsót sem bírta afoghagymás,borsos etelt sem és a tejtermekeket sem.
2023. ápr. 3. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
"Egyenesen butaság"? :D Egyáltalán min vitatkozunk? Én írom, hogy rengeteget, te hogy eleget, egyik sem konkrét mennyiség, szóval felesleges itt lebutáznod. Nekem ez volt a tapasztalatom, a többi meg relatív.
2023. ápr. 3. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Kinek mi a rengeteg?

Annak, akinek fél liter a max, 2 liter folyadèk rengeteg. Másnak meg az az alap.

2023. ápr. 3. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:
73%
1 hónapos a kislányom és szokott fájni a hasa. Elhagytam a tejet és most nem fáj.
2023. ápr. 3. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam a tehéntejfehérjét, gombát, halat, szóját, túl sok borsót, túl sok lencsét, túl sok tojást nem bírta. A tejtől ekcémás is lett, a többitől csak a hasa fájt. Káposztát ehettem, amennyit akartam. Ez egyéni dolog, ki kell tapasztalni.

De ha probléma van, akkor a tehéntejfehérje az első, amivel kísérletezni érdemes, hogy két hétre elhagyod, mert az okoz a leggyakrabban problémát (és szerintem egyszerűbb is kerülni, mondjuk a gluténhez meg a tojáshoz képest).

2023. ápr. 3. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!