Mit nem ajánlott enni, inni szoptatás alatt? Citromos teát lehet? Azt tudom hogy puffasztó ételt nem, de pontosan mit is?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 18:59
11/15 anonim válasza:
Enyém a borsót sem bírta afoghagymás,borsos etelt sem és a tejtermekeket sem.
12/15 anonim válasza:
"Egyenesen butaság"? :D Egyáltalán min vitatkozunk? Én írom, hogy rengeteget, te hogy eleget, egyik sem konkrét mennyiség, szóval felesleges itt lebutáznod. Nekem ez volt a tapasztalatom, a többi meg relatív.
13/15 anonim válasza:
Kinek mi a rengeteg?
Annak, akinek fél liter a max, 2 liter folyadèk rengeteg. Másnak meg az az alap.
14/15 anonim válasza:
1 hónapos a kislányom és szokott fájni a hasa. Elhagytam a tejet és most nem fáj.
15/15 anonim válasza:
Az én fiam a tehéntejfehérjét, gombát, halat, szóját, túl sok borsót, túl sok lencsét, túl sok tojást nem bírta. A tejtől ekcémás is lett, a többitől csak a hasa fájt. Káposztát ehettem, amennyit akartam. Ez egyéni dolog, ki kell tapasztalni.
De ha probléma van, akkor a tehéntejfehérje az első, amivel kísérletezni érdemes, hogy két hétre elhagyod, mert az okoz a leggyakrabban problémát (és szerintem egyszerűbb is kerülni, mondjuk a gluténhez meg a tojáshoz képest).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!