Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha a puffasztó ételeket, túl...

Ha a puffasztó ételeket, túl sok tejet kerülni kell a szoptatás alatt, akkor az egyéb allergizáló dolgokat miért nem?

Figyelt kérdés
Gondolok pl a mogyoróra, mézre. Védőnőm szerint előbbi még a tejtermelést is fokozhatja.. de az én logikám azt diktálja, hogy ha minden átmegy az anyatejbe, és emiatt kerülni kell azokat az ételeket, amik hasfájást (bab, karfiol, barack, narancs), esetleg allergiát (túl sok tej) okozhatnak a babánál, akkor a fent említettek miért nem károsak? Mindenki mást mond!
2012. okt. 20. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy kezdetben a tej kivételével mindent egyek, és majd meglátom, ha valami nem tetszik a picurnak, azt kerüljem. A felicitas 2., szülésre felkészítő könyvében is azt írják, hogy a kerülendő ételek javarésze tévhit.
2012. okt. 20. 11:48
 2/3 xStefix ***** válasza:
Nincs tiltólista!
2012. okt. 20. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a gyerekorvosunk azt mondta, ne félek semmitől ok nélkül, könnyű vegye táplálkozást folytassak. Nem voltak hasfájósok a gyeerkeim, de a fiam kicsapódott miután kivit ettem, akkor mondta a védőnő, h ez esetben figyeljek az apró magvasokkal. MA már eszik a fiam aprómagvast is (3 éves) nem lett rá végül allergiás.
2012. okt. 20. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!