fel ne keltsd majd!!!!!!!!majd ő kelni fog ha éhes lesz hidd el!!!amíg alszik te is tudsz aludni,majd ő kelt téged ha éhes!!!
2012. okt. 19. 20:40
2/15 anonim válasza:
Nem kell felkelteni! Én biztos hogy nem kelteném fel, az nem baj ha este nem 3 óránként szopizik (nekem kelt magától)
2012. okt. 19. 20:41
3/15 Jégtánc válasza:
Ha alszik fel ne ébreszd:) Jelezni fog ha éhes lesz.Nekünk az igény szerinti vált be.3 gyermekem van,2-nél 3-4h-ként volt,nem igény szerint.Most kislányom 8 hónapos,teljesen az ő igényére hagyatkozom,és jobb így .Neki is ,nekem is.
2012. okt. 19. 20:43
4/15 anonim válasza:
Nem kell felkelteni, majd ha éhes, akkor felébred magától.
A betartott 3 óra szerintem túl merev, azért mi sem eszünk percre pontosan ugyanakkor ugyanannyit. Az igény szerinti szoptatás sem rendszertelen, nekem a nagyobb lányom hamar beállt arra, hogy pontosan 4 óránként akart enni, akár órát is lehetett hozzá igazítani. De majd meglátod, nektek mi a jobb.
2012. okt. 19. 20:44
5/15 A kérdező kommentje:
belém verték a lányomnál ezt a kórházban!
kötelezően keltettem 3 óránként akkor is ha aludt,evett és aludt tovább..persze nem szopizott,hanem fejtem neki és úgy kapta üvegből..
bár szobatársam nem keltette hanem kelt a baba magától és akkor megetette..
én is úgy hiszem hogy nem fogom felkelteni ha éhes úgyis felébred, pláne ha jól fog hízni..
nagyon izgulok emiatt,számomra újdonság lesz a szoptatás.
6/15 anonim válasza:
Fel ne keltsd! Inkább szoktasd le az éjjeli evésről. Ha felébred, inkább teát adj neki.
7/15 anonim válasza:
Én viszont az éjszakai teáztatást nem javaslom, ha lesz elég tejed, reggelre szétdurran a melled. Félálomban lehet egy kis szopi, aztán alhattok tovább.
2012. okt. 19. 20:46
8/15 A kérdező kommentje:
tejgondom nem lesz, kislányomnál is ömlött ezerrel,remélem most is így lesz, ez a teáztatás viszont fura nekem..akkor fejnem kéne hogy ne durranjon be..
2012. okt. 19. 20:48
9/15 Jégtánc válasza:
Nehogy adj neki éjjel teát.Ha megébred.Nem is értem hogy gondolja a teáztató válaszoló.
2012. okt. 19. 20:54
10/15 anonim válasza:
szia!ha a babad sulya szepen fejlődik nem kell èjszaka fel venned de nap kozbe azèrt tartsd a 3-4 órát.sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!