Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 11 hónapos babucim teljesen...

11 hónapos babucim teljesen "visszaszokott" a szopira. Úgy 1 hónapja csak reggel-este kérte, aztán 5 napra kórházba kellett mennünk. Azóta sokszor éjjel is felkel, és csak cicivel alszik vissza. Hagyjam?

Figyelt kérdés
Engem igazából nem zavar, csak furcsa. múlt hónapba jött meg először, ebben a hónapban semmi. Ez lehet a szopi miatt?
2012. aug. 16. 15:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan szopizzon.Valószínű a kórház miatt szokott vissza.Majd ha megnyugszik teljesen hogy otthon vagytok,nem kell megint kórházba menni akkor megint visszaáll a "rend" :)
2012. aug. 16. 15:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Már több mint két hete ez megy... Remélem hamar visszaáll minden. 2 hónapos kora óta végigalussza az éjszakát, szóval egy kicsit fura ez! :) Várok még véleményeket! Köszi!
2012. aug. 16. 15:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Voltunk mi is 1 hetet kórházban, igaz én lányom még csak fél éves,de a visszazökkenés beletelt nekünk is kb 2 hétbe.Mondjuk most nem a szoptatásra értem,mert nekem még alapból sokat cicizik:)
2012. aug. 16. 16:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Még egy felnőtt embert is megvisel az otthonától való távollét. Képzeld el azt a csöppséget ahol minden napszakban ordít valamelyik gyerek és hozzá nem ugranak úgy mint anyuci otthon. Azért kéri a cicit hogy megnyugodjon és közben eszik is. Nekem az első kettő 8-9 hónaposan magától elválasztódott de a harmadik majd nem két éves volt mire abba hagyta. A legerősebb gyerekem és a legmegbízhatóbb. Az csak jót tesz ha tovább szopik mint az átlag. az ő érdekében nyugodj ebbe bele. Éjszakát pedig néhány nap múlva újra végig aludja, meglátod!
2012. aug. 16. 21:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor várok türelmesen! :) Mi a véleményetek, lehet hogy a szopira való visszaállás miatt nem jött meg újra? VAgy ez normális hogy kimarad?
2012. aug. 17. 09:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem még normális
2012. aug. 17. 09:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Féléves a lányom,de szülés óta eddig 3x volt mensim
2012. aug. 17. 09:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Régóta tudott dolog hogy az aktív szoptatás eltolja a ciklus

újra indulását. Így védekezik a szervezet a baba érdekében a terhesség ellen.

2012. aug. 17. 16:26
 9/12 anonim ***** válasza:

10 hónapja szoptatok, mindig volt bőven tejem, fejtem is sokat pluszba, mégis megjött szülés után 2 hónappal!(Ezt egyik kommentelőre reagálva írtam...)

Nekem azóta kel fel, hogy nagyon fogzik. Ha kijön a foga, átalussza az éjszakákat, de csak 2-4 napig, aztán jön a következő fog....

2012. aug. 17. 22:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Én saját tapasztalatból írtam hogy a szervezet "védekezik"

szoptatás alatt a terhességtől.

Kétévente születtek a gyerekeimet és a harmadik sokáig szopott.

Ahogyan fentebb is írtam majd két éves koráig ezért a negyedik gyerek már három évre született pedig mi nem védekeztünk, nagy családot szerettünk volna, ezért gondolom hogy ez lehetett az oka.

2012. aug. 19. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!