Muszáj éjjel 3 óránként felkelteni a babát szoptatni?
szóval mondjuk este 11 kor szopi, és utána nem keltem fel
1 kor hanem megvárom míg ő kel.
igazából ez az igény szerinti szoptatás?
melyik a jobb? a betartott 3 óra vagy az amikor jelez hogy éhes??
kislányomat nem szopott, most 37 hetes vagyok és izgulok emiatt, hogy lesz mint lesz..
Szia! Az én lányom 2600al született.Neki azt mondták a khban hogy keltsem fel éjjelente. Első éjjel amikor velem volt(ez a 2.volt csak) akkor hagytam aludni. Le is szidtak a reggeli vizitnél hog yhagytam aludni,mert mondták hogy ő olyan pici hogy nem tud jelezni. Egyszer felkelt a köv éjjeleken de azt mondták neki még 2-3szor kel egy éjjel kelni. Aztán hazajöttünk, evett 11körül,majd hajnalban 3kor,majd később 4 kor és ma már alszik 6ig(ekkor szopi és alszik 9ig) vagy 7kor keltem és megyünk bölcsibe. Én itthon mindig hagytam aludni.Azt mondták a khban hogy 3kiló alatt nem tudnak maguktól aludni lehet akár túl mélyen is aludnának igy elaludnának. Nem volt semmi baj szerencsére,sőt a mai napig szopizik vagy legalábbis azzal alszik el.2.5éves.
Ha alszik szerintem a baba akkor te/ti is aludjatok:)
Szoptass igény szerint: majd ő szól, ha éhes, vagy szomjas. Az anyatej mindkettőre jó.
nyém sem kel éjszaka, nappal meg megesik, hogy óránként szopik. Nincs elhízva, de boldog és kiegyensúlyozott baba.
Mennyi megoszló jótanács.
Én sokadik gyerekem szoptatom igény szerint. Ebbe belefér 5 óra folyamatos alvás és óránkénti etetés is.
Mikor sárga volt, akkor keltettem, de 4 óra után, mert addigra telítődtem.
Sosem fejtem, nehogy a kereslet-kínálat felboruljon és begyulladjon a mellem.
Legkisebb lassan fél éves, még csak szopik és nagyon jó húsban van, makk egészséges.
A tanácsaim mellé én őt tudom felmutatni, mint ajánlás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!