Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A szoptatás tönkreteszi a...

A szoptatás tönkreteszi a melleket?

Figyelt kérdés
Nektek volt szükségetek mellplasztikára?
ma 20:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Plasztika 😄 szerinted, akinek van gyereke, annak halomban áll a pénze szépészeti műtétekre?
ma 20:53
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Tudom, hogy mindenki utálni fog,de nekem azóta van szép nagy mellem,hogy 2 évig szoptattam. Azelőtt azért kisebb volt jóval. Persze ez szubjektív, most se hatalmas, de ég és föld a korábbihoz képest.

Feljebb lehetne varratni,de minek? A férjemnek jó,nekem jó... ez a lényeg.

ma 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Igen tönkre. Nekem már az elsővel is annyi tejem volt, hogy teljesen meglógott. A másodikkal meg durvábban, de engem nem zavar, hogy plasztikáztassam.
ma 20:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, sőt. Előtte nem volt mellem, most meg van. Így se nagy, tenyérnyi, de szép formás és nem lóg. Összesen 4 évet szoptattam.
ma 21:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

C-s volt terhesség előtt, C-s volt terhesség után/szoptatás alatt és C-s 5 évvel a szüls után is - nem lóg jobban, mint egy nem szült ugyanennyi idős barátnőmé.

Ha akarnék plasztikát, akkor azt nem a szoptatás miatt.

ma 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:
3 evet szoptattam ( 34 evesen szultem ), es tok szep cicim lett a szoptatas utan, nem is ertem 😅 kozepes meretu, feszes, pedig ennek mar 9 eve, es meg azota is jo, kb. mint tini koromban !
ma 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Mitől függ, hogy valakinek tönkreteszi e vagy nem?

Nekem terhesség előtt kismellem volt, most pont jó, szeretem. Meg szoptatom a 2.gyereket, de többet nem szeretnénk és jó lenne tudni mire számíthatok. Nagy, de koldokig erőre, vagy visszamegy kicsire?

ma 22:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Elozo, genetika.

Detto mint a stria, vagy lesz vagy nem.

ma 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:

8, tegyük hozzá, hogy a genetika is egy nagy lutri. Nem úgy van, hogy nézd meg az anyját...

Ha őt öröklöm, most köldökig érő üres zacskóim lennének.

Erre kis feszes cicijeim maradtak, semmi lógás, pedig ő csak 6 hónapig szoptatott, én 3,5 évig.

ma 22:41
 10/12 anonim ***** válasza:
4: de ismerős ez, nálam is pont, hogy javított rajta! Nekem terhesség előtt alig volt mellem (A kosár), most legalább van, na nem óriás méretű. A másodikat ugyan még szoptatom, de a két gyerek közt is majdnem ekkora volt. Lógni nem lóg. Anyukámnál és a nővéremnél is így volt.
ma 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!