Amíg szoptatok végig szükség lesz melltartó betétre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Első gyerekes anyuka vagyok, szóval bocsi a tudatlanságom miatt. Eldobhatós melltartó betétet vettem terhesség alatt és egy hónap alatt elhasználtam két dobozzal, mert egyébként a ruhám lenne folyton tejes. Az érdekelne ez egészen addig fog így fojni amíg szoptatok? Mert akkor nézek valami környezetbarát megoldást,vagy csak az első hetekben? (4hetes babám van)
Nagyon sokáig szükségem volt rá. Amikor már a hozzátáplálás közben fokozatosan leszokott, akkor már nem kellett párna.
nov. 24. 17:46
2/14 anonim válasza:
Valtozo, nekem soha egy csepp tej nem folyt ki magatol, pedig 3 evig szoptattam.
nov. 24. 17:46
3/14 anonim válasza:
Én vettem moshatót. Olyat, ami nem engedi át a nedvességet, de jól beszívja. Azt hiszem, Lansinoh volt. Legalább 3 pár jó ha van belőle. Persze volt tartalékban eldobható is, de így nem nagyon fogyott.
nov. 24. 17:58
4/14 anonim válasza:
Nekem is sok tejem volt, az elején pár hétig naponta több pár fogyott akkor eldobhatót használtam, később 6 pár mosható kellett hogy körbeérjen időben a mosásban (de csak 2-3 naponta mostam). Nem emlékszem de szerintem hónapokig kellett. Egy idő után már alapból nem folyt de ha sírt a baba megindult vagy ha valami megnyomta vagy többet aludt stb.
nov. 24. 19:00
5/14 anonim válasza:
Nem
nov. 24. 19:16
6/14 anonim válasza:
Nekem sem kellett pl sosem
nov. 24. 19:35
7/14 anonim válasza:
Én két dobozzal vettem annó, és rámmaradt, az első pár hét után nem kellett már, pedig kizárólagosan szoptattam fél évig.
nov. 24. 20:08
8/14 anonim válasza:
Nekem dm vagy rossmann mosható betétem volt, teljesen jól szuperáltak, mert nagyon sokáig, 5-6 hónapig használtam.
Addig nagyon intenzíven csöpögtem.
Aztán már csak akkor jött a tej, amikor tényleg szükség volt rá :)
nov. 24. 21:01
9/14 anonim válasza:
Az első gyerkőcömnél kb. fél évig használtam és fokozatosan egyre kevesebbre volt szükség. Nekem az első 6 hét volt kb. a legdurvább. Ez egyébként most is így van. 11 hetes a babám, már napközben elmerek indulni melltartó betét nélkül is két etetés között. Ha nem érek haza következő etetésre, akkor nem.
Az elején viszont nekem nem volt komfortos semmi, ami a mellemhez ért, a puhább textil pelusokat elviseltem, úgyhogy rászoktam, hogy inkàbb textilpelussal a trikómban létezek itthon. Ha elázik, akkor megy a mosásba, nem baj. Így igazából csak akkor fogy a betét, ha elmegyek itthonról, mostmár az is csak akkor, ha 2+ órára.
nov. 24. 22:01
10/14 anonim válasza:
Én mosható betétet használtam. Az elsőnél nagy szükség is volt rá. Az első hónapokban folyt mindenfelé a tejem és később is átáztatta volna a felsőmet. Talán csak a végefelé, másfél éves kora után mertem nélküle létezni. A másodiknál az első hetekben még kellett, utána csak a biztonság kedvéért hordtam, ha elmentem itthonról. Nem tudom, mitől van a különbség, mert mindkét babát nagyjából ugyanúgy szoptattam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!