Milyen szoptatós melltartó vált be? Van olyan, ami sportmelltartó anyagú?
Tesómtól kaptam szoptatós melltartókat, de csak 2 jó belőle, vagy h.lye a varrása, átlátszik a varrás a pólón. Az egyik sportmelltartó anyagú, nagyon bejött, sokkal inkább, mint a pamutok. Sajnos nem emlékszik már hogy hol vette... tudtok lelőhelyet? vagy hogy mi a neve az anyagnak, mit keressek? Ha szivacsos is esetleg hogy ne üsse ki senki szemét a bimbó, még jobb😁
Nektek milyen szoptatós melltartó vált be?
többnyire szoptatós trikót hordok, de néha kell melltartó is.
Én sportmelltartó anyagút kínaiban vettem, én is azt szerettem a legjobban.
Ha online rendelés is szóba jöhet, akkor a Bonprixen érdemes szétnézni, ott sokféle van, azt hiszem bélelt is.
Nekem a nem kifejezetten szoptatós melltartók jöttek be. Egyébként ugyanúgy jártam, mint az 5-ös.
Engem alapvetően a kapcsok zavarnak, a merevítő is, meg az is, ha sz*r az anyag. Szóval kb. minden. :D
A kínaiban vettem két spagettipántos topot. Nem mondanám sportmelltartónak, de se kapocs, se merevítő és viszonylag esztétikus, könnyű kikapni a cicit belőle, de mivel szivacsbetétes, negyed óra helyrepakolni utána. Borzasztó. Többnyire ezért csak itthon használom szivacs betét nélkül. A melltartóbetét pedig csúszkál benne.
Most a Tescoban találtam egy 3-as szettet, ami nekem nagyon bejön! Kapcsos, de nem bántó, nincs merevítő, gyakorlatilag csak két elnyújtott háromszög. Vékony, de nagyon puha anyag, tökéletes bele a melltartó betét, az nem üt át és nekem nagyon kényelmes, jól tart (sportolni azért nem mennék benne). Könnyű kikapni és eltenni a cicit, csak a betétet kell megigazítani benne. Nyilván nagyobb mellre ez nem biztos, hogy jó.
köszönöm! ❤️
3: melyik 2db-os? több is van nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!