Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Amíg szoptatok végig szükség...

Amíg szoptatok végig szükség lesz melltartó betétre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Első gyerekes anyuka vagyok, szóval bocsi a tudatlanságom miatt. Eldobhatós melltartó betétet vettem terhesség alatt és egy hónap alatt elhasználtam két dobozzal, mert egyébként a ruhám lenne folyton tejes. Az érdekelne ez egészen addig fog így fojni amíg szoptatok? Mert akkor nézek valami környezetbarát megoldást,vagy csak az első hetekben? (4hetes babám van)

nov. 24. 17:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem csak kb. az első 3 hónapban kellett, utoljára kb. 4 hónapos kora körül volt egy "baleset", amikor elhúzódott a vásárlás és kicsurrant a tej, de nem ömlött, szóval csak egy kb. 20 forintos nagyságú folt lett, de azóta nem használom, lassan el is fogom ajándékozni a megmaradtakat (6,5 hónapos, szóval még csak most kezdtük a hozzátáplálást).
nov. 25. 00:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Hú, erre én is kíváncsi vagyok. Én ezzel úgy vagyok, mint a menstruációval. Hiába tudtam ovuból napra pontosan, mikor fog megjönni, már kb.1héttel előtte se mertem tampon nélkül elindulni.

Nekem is van mosható is, de sajnos pont az eldobhatóst használom inkább. A moshatót mindig elfelejtem berakni, de már figyelni fogok.

Nekem amúgy hosszabb éjszaka után folyt párszor, még inkább az elején, pedig most több szünet van 2 szoptatás között. A "séták", inkább ügyintézések, szinte mindig elhúzódnak, mégse szokott ilyen gond lenni. Viszont amíg szoptatok az egyik mellemből, szinte mindig jön a másikból is. Olyankor mondjuk bármit is oda lehetne rakni, de én azért mindig bepakolom a betéteket. Mindig azt gondolom, attól, hogy eddig nem folyt, semmi garancia rá, hogy most se fog. Tudom, túlparázom...

nov. 25. 00:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Változó. Az első gyerekemnél sokáig kellett. A másodiknál pár hónap alatt beállt a szervezet és csak annyi tejem volt, amire szüksége volt. Tettem be a másodiknál is betétet, de nem kellett gyakran cserélni.
nov. 25. 12:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem 13 hónaposan hagyta el cicit.Én használtam az eldobhatósat, eleinte napközben többször cseréltem, majd az utolsó pár hónapban mikor már csak éjszaka szopizott akkor vettem a moshatót(Rossmannból) volt egy szett nappalra egy éjjelre. Azokat mostam pár naponta mert akkor már nem igazán folyt de bent volt biztos ami biztos.
nov. 25. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!