Amíg szoptatok végig szükség lesz melltartó betétre?
Hú, erre én is kíváncsi vagyok. Én ezzel úgy vagyok, mint a menstruációval. Hiába tudtam ovuból napra pontosan, mikor fog megjönni, már kb.1héttel előtte se mertem tampon nélkül elindulni.
Nekem is van mosható is, de sajnos pont az eldobhatóst használom inkább. A moshatót mindig elfelejtem berakni, de már figyelni fogok.
Nekem amúgy hosszabb éjszaka után folyt párszor, még inkább az elején, pedig most több szünet van 2 szoptatás között. A "séták", inkább ügyintézések, szinte mindig elhúzódnak, mégse szokott ilyen gond lenni. Viszont amíg szoptatok az egyik mellemből, szinte mindig jön a másikból is. Olyankor mondjuk bármit is oda lehetne rakni, de én azért mindig bepakolom a betéteket. Mindig azt gondolom, attól, hogy eddig nem folyt, semmi garancia rá, hogy most se fog. Tudom, túlparázom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!