Ha csak lefejem a tejet és úgy adom a babának nem apadhat el a tejem?
Figyelt kérdés
Sajnos a 2 hetes babámmal sokat szenvedünk a szopizással. Az elején a kórházban szépen cicizett, de mióta hasfájós lett nem fogadja el a cicit vagy nagyon nehezen. Keresi, kinyitja a száját, de nem cuppan rá, megfeszíti hátra a fejét mérgében és sír. Már sokszor akkor is ha csak odateszem. A harmadik naptól fejek mert eleinte nagyon bedurrantak a melleim, azóta kapja cumisüvegből is néha. Ha csak a cumisüvegnél maradnánk akkor is van esély rá, hogy sokáig lesz tejem? Kiiktatni nem tudom sajnos mert később majd a párom lesz itthon vele 1x 2x és akkor neki kell majd megetetnie.ma 00:37
1/1 anonim válasza:
Én is lefejt anyatejjel tápláltam a kisbabámat, és 13 hónap után apadt el a tejem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!