Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csinálja ezt szoptatás...

Miért csinálja ezt szoptatás közben?

Figyelt kérdés

2 hónapos babám néha tekereg éves közben. Száz százalék anyatejes, kicsit hasfájós. De ma például nap közben nem látszott rajta hogy fájna a hasa, mikor elkezdett enni is minden rendben volt egy ideig. Aztán pár perc után elkezdte azt hogy addig kínlódott még oldalt fekvesbol (fekve szoptattam, de amúgy ülve is ez van) addig tekergett még hanyatt nem feküdt, a lábait rángatta, a kezeivel hadonaszott.

És persze mindezt úgy hogy a mellem a szájában, így elég kellemetlen amikor rángatja.

Tejem szerintem megfelelő mennyiségű és áramlású lehet mert ha túl gyors lenne akkor már az elején probléma lett volna. De túl kevés vagy lassú se lehet, mert amikor néha elengedi a cicit csavarodas közben akkor folyik ki a szajan a tej.

Hiába támasztom ki, kézzel, lábbal, párnával, ággyal, nem számít. Addig vergődik még hanyatt nem tud fordulni.

De nem mindig csinálja ezt. Vannak napok amikor semmi gond nincs és nyugodtan eszik. Más napokon, mint például ma pedig mintha megszallta volna az ördög.

Már nincs több ötletem mi a probléma. Valakinek jut még eszébe valami amire nem gondoltam? Esetleg volt másnak is ilyen problémája?

ma 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak abban a pozícióban nem fáj a pocija.
ma 19:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert ahogy elkezd szopni, beindul az emésztése,és ez kellemetlen neki. Mozognak a belek.
ma 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!