Szoptatás közben vigyorog és forog a babám, mit csináljak?
Figyelt kérdés
3 hónapos a babám, eddig gyönyörűen szopizott, de az elmúlt napokban vigyorog, " beszélget", és elforog, aztán vissza a mellemre... Ez mitől lehet? Apadás,vagy más?
Szoktam mérni, általában 90-200 g között szokott enni.
Jelenleg 6,5 kg.
2020. ápr. 30. 22:18
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak kezd érdekes lenni a világ a számára, ezért forog el. Az én fiam tápszeres de ebben a korban ő is lassan evett mert minden másra figyelt csak a cumisüvegre nem.
2/5 anonim válasza:
Nyugi nálam már 5 hós de még mindig nehéz szoptatni. Mindig minden érdekesebb most a cicinél. 😅
Bezzeg mikor "őrjöng" a ciciért mikor már éhes... Szinte éhen akar halni 🙄😅🤣 de mikor már jól lakott, jön a megkönnyebbülés Sóhajok és mindjárt csend van 😃
3/5 khniki válasza:
Fú, erre emlékszem. Nem vigyorgott, de össze-vissza forgolódott, kapálózott, alig tudtam mrgszoptatni. Be kellett pólyáznom egy takaróba.
4/5 anonim válasza:
És lesz még "rosszabb" is. Fel akar közben állni (fekve szoptatásnál), össze-vissza forgolódik, mocorog, magától cicit vált, tapiz..., szóval nyüszöl rendesen. 😂 (16 hónapos 😀.)
5/5 anonim válasza:
Az en fiam is ezt csinalja, nekem tetszik amikor vigyorogni latom... amugy, igen erdekes kezd lenni a vilag, kezdi felfedezni, hogy anyan es rajta kivul is van meg ezer mas dolog es az koti le...olyankor abbamarad az eves es mikor ismet megehul, akkor eszik... amugy is igeny szerint szoptatom. Ne izgulj teljesen normalis, amit a babad csinal, hagyd hogy felfedezze a vilagod, eroltetve ugysem tuszkolhatod bele a tejet, ha igazan megehul ugyis eszik. Jo babazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!