Hogy csökkentsem a szoptatások számát?
Anyatejes babát 6 hós kora előtt nem kell mással etetni, itatni, csak anyatejjel. A tápszeres babánál szokás kicsit hamarabb kezdeni a hozzátáplálást.
Ami írsz, hogy legutóbb 1 hónapja kínáltad. Ezek szerint előtte is? Minek? Nincs megérve rá az emésztőrendszere.
Szia Kérdező!
Egészen biztos vagy benne, hogy az éhségtől sír a lányod? Gondolom mérted már, hogy mennyit szopizik egy alkalommal?
5 hónapos. Simán lehet, hogy fogzik és a fájdalomra ébred, a cici pedig "csak" megnyugtatáshoz kell...
Ha csak éhes lenne, elfogadná tőled fekve is, tehát lehet hogy más van a háttérben.
Ha nagyon folyik a nyála, rágcsálja az öklét, mindent csócsál, akkor tuti jön a fogacska.
A gyümölcslevek annyira nem tesznek jót a kis tejfogaknak (a 100%-os sem, egyfelől a gyümölcscukor, másfelől a gyümölcssav miatt), szóval azt annyira ne erőltesd szerintem.
Köszönöm a válaszokat.
Tápszerrel kínáltam utoljára 1 hónapja amikor este sírt és azt hittem, kevés a tej. De nem volt az.
Gyümilével csak most két hete kezdtem és 3 naponta pár kiskanálnyit kap, kóstolás szintjén. Védőnő mondta.
Csócsál mindent hónapok óta. Egyszer csak megérkezik az 1.fogacska.
Règ nem mértem etetést, 3 hónapos korában megpróbáltam, de szinte leugrott a mérlegről annyira ficánkolt. Örülök, ha hetente sikerül hiteles eredményt kapni a gyarapodásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!