Szoktatok fejni a szoptatasok között?
Én minden szoptatás után fejem azt a mellem amiből a pici evett.
Az első 6 hétben javasolják is mert a babák még nem tudják jól kiüríteni a mellett. kb 6 hetes korukra erősödnek meg annyira, hogy menjen nekik.
Én nem hagytam abba a fejést 6 hetesen, hogy ne álljon be kereslet kínálat. 7 hets koráig ppen hogy tudtam lefejni, aztán 7 hetes kora után elkezdett a fejésnek köszönhetően több termelődni mint amennyi a lánkámnak kell, így az első napokban egy deit azóta 2 szer 1 decit tudok betenni a fagyatóba. Ma 8 hetes amúgy a kicsi. Remélem marad ez a felállás és sok tejet letudok fagyasztani.
Én is csak akkor fejtem/fejek, ha nagyon megteltek a melleim vagy szopizás után még túl sok maradt benne.
17 hónapja szoptatok igény szerint.
Igény szerinti szoptatás mellett nincs szükség fejésre.
Csak ha túltelítődés van és egy tejcsatorna elzáródik.
A fagyasztott tejre én is "hajtottam" első gyerekkel, aztán soha el nem fogadott semmit, amiben volt. Szerencsére egy tápszeres babának oda tudtuk ajándékozni.
Többi gyerekemmel csak felesleget fejtem, ha kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!