Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy csökkentsem a szoptatások...

Hogy csökkentsem a szoptatások számát?

Figyelt kérdés
5 hónapos a lányom. Eleinte nem volt tejem, állandóan cicire raktam, hogy legyen. Szerencsére beindult, 4 hónapja csak anyatejes. Az a baj most már, hogy azóta is 2 óránként eszik napközben és éjszaka 3-4x kel. Mindig sír már ennyi idő után, ha nem rakom cicire és úgy nyeli, mintha 1 hete nem kapott volna. Mit tudnék tenni? Ha kihúznám az időt, addig sír! Tápszert nem kér sose, gyümilevet kóstoltatok de utána is követeli a cicit. Így mindketten keveset alszunk mellesleg.

#szoptatás #idő #etetések száma
2020. ápr. 29. 11:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Ne csökkentse,ha éhes adj neki enni. Nem is értem miért akarod csökkenteni, és tápszerezni, ha van tejed.

Az éjszakai kelés meg már csak ilyen... Lesz az még rosszabb is nemsokára, amikor még is éhezik, fogzik is, szeparációs szorongás is lesz egyszerre...

2020. ápr. 29. 13:52
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
Az én babám egész 4 hónapos koráig kelt úgy éjszaka 2-3 óránként, hogy egy óráig szopizott. Nappal meg szinte semmit nem aludt. Kibírtam. Nem értem miért küzdöttél annyit a szoptatásért ha mármeg nehezedre esik
2020. ápr. 29. 14:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rossz hirem. Ha valakinek kisbabaja van, az ilyen. Gyumolcsle nem valo neki.
2020. ápr. 29. 14:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet a beszólásokért..csak mondjuk nehéz úgy, hogy a védőnő és társai hangsúlyozzák, hogy legalább 3 óra legyen szopik között mert különben árt a beleimnek. Az összes barátnőm pár hónapos babával azt mondja, 0 v 1 éjszakai kelés van, fix napirend és 5-6 evés elég. Mi meg nem tudunk napirendet tartani, mert minden éjszaka más, állandóan eszik, kialvatlan szegény stb. Kevesebbet alszik, mint kellene.
2020. ápr. 29. 19:13
 15/19 A kérdező kommentje:
* beleinek
2020. ápr. 29. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

Lehet jobban járnál ha hiteles forrásból tájékozódnál a védőnőre meg az életbe többet nem hallgatnál. Baromságokat beszél. Semmi baja nem lesz ha igény szerint szoptatsz nem időre. Enyhén szólva is elavult a 3 óránkénti szoptatás.

A barátnőid meg vagy mázlisták vagy hazudnak mint a vízfolyás. Meg amúgy se másokhoz hasonlítsd magad meg a gyereked se

2020. ápr. 29. 19:20
 17/19 anonim ***** válasza:
82%

Pár hónaposan az enyémek is jobban aludtak. Utána elromlottak, most is épp altatok, hogy kisurranás után 10 perccel keljen.

Ez ilyen, a nagy 4 évesen szépen alszik már egyedül, nem tart örökké.

2020. ápr. 29. 20:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne hasonlitsd senkihez a babadat. Es a vedono baromsagai helyett szakberhez fordulj ( szopt. Tanacsado). A bnod babajanak napirendje van 2 honaposan... perszeeeee.... vagy kamuzik vagy nem valaszol a babaja igenyeire. Es az h most 1x kel neki ejjel, egy nap alatt megvaltozhat es meg is fog. Ne foglalkozz massal.
2020. ápr. 30. 15:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm hogy írtatok.
2020. ápr. 30. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!