Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig mértétek mérlegen...

Meddig mértétek mérlegen vegyes táplálásù babátokat?

Figyelt kérdés

Kislányom 4,5 hónapos, még mindig kb. 80% anyatejet kap, de a maradékot tápszerrel pótoljuk.

Sajnos van olyan, hogy nem mindig "szól", hogy keveset evett, pl.60ml és ha nem mérném, nemtudnám és nem kapna pòtlást sem, emiatt nem merek leállni a méréssel. Igy kb. 800-850ml kozott eszik meg egy nap, 6200g, szépen fejlődik. Ti hogy csináltátok, meddig mértétek? Félek ha nem "szól", fogyna. Vagy próbáljak ki egy hetet mérések nélkül? Köszi, ha írtok!

ma 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerekkel rontottam el ezt. Pont azért "nem szólt", mert tömtük ha kell ha nem. Később se jelezte ha éhes.

Második gyerekkel is kellett némi pótlás, de csak akkor adtam, ha kért.

ma 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem pontosan, de én kb csak olyan 1-2 hónapig mertem gyakrabban, aztán ez ritkult folyamatosan.
ma 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát majd szól ha újra éhes lesz. Nálunk alapvetően sokat evett, amikor cumibol kapta. Amikor cívis lett akkor rászokott a többször kevesebb evésre. Volt hogy csak 30 mlt evett, de utána hamarabb is lett éhes. Semmi baj nincs azzal ha nem a kiírt adagját kapja meg. Csak a pisis kakis pelust és a kedvét kell nézni, fent van e annyit amennyit volt. Na meg ha nyugtat hetente mérhetsz egy súlyt, de azt érdemes mindig ugyanabban az időben mérni.
ma 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Sosem
ma 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!