Ha teljesen átállunk tápszeres táplálásra, a tejem magától elapad majd? Vagy érdemes gyógyszert kérni rá?
Figyelt kérdés
Nem megy a szoptatás, ideges és stresszes vagyok tőle. Ha a baba ébredezik, már gyomoridegem van, hogy etetnem kell. Éjjel sem aludtunk eddig, most a héten kipróbáltuk, hogy a fürdetés után tápszert kapott, hátha segít (+ estére én már totál kivagyok). Így viszont alszik, este 9-től reggelig.
Szeretnék teljesen váltani tápszerre, de tejem viszont van. Ha nem szoptatok, elapad magától? Olvastam, hogy van gyógyszer is, de ha nem muszáj, nem választanám azt.
2024. jún. 30. 11:02
1/9 anonim 

válasza:

Ha érzed, hogy nagyon feszül, kézzel fejj egy kicsit, annyit csak, hogy megkönnyebbuljon. Hidegebb borogatást tegyél rá.
2/9 anonim 

válasza:

Pontosan úgy cselekedj, ahogy az egyes válaszoló leírta.
3/9 anonim 

válasza:

Csak úgy a kényelemért nem adnak gyógyszert
4/9 A kérdező kommentje:
3. válaszoló, rosszul tudod, felírják a két szép szememért is akár.
A többieknek köszönöm a segítséget!
Ha fejek, azzal nem azt érem el, hogy pont több tejem lesz majd?
2024. jún. 30. 13:27
5/9 anonim 

válasza:

4es, hol? Én nőgyógyász mellett dolgozom és ok nélkül nem írják fel senkinek (halvaszülés pl) Magánklinikán lehet.
6/9 A kérdező kommentje:
Ott szültem, oda is járunk mindennel kapcsolatban.
(helyileg a Duna Medical)
2024. jún. 30. 13:32
7/9 anonim 

válasza:

Muszáj fejni egy kicsit tényleg csak annyit, hogy megkönnyebbuljon. Ha nem fejed, be fog gyulladni és az borzalmas.
8/9 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy mennyi tejed van. Nekem alig volt, így amikor elengedtem a vegyes táplálást, akkor se nem feszült, se nem gyulladt, egyszerűen csak nem szoptattam/fejtem többé.
9/9 anonim 

válasza:

nagyon vigyazz ezzel.nekem amehen kivuli terhesseg utan elindult a tejem. kaptam ra gyogyszert es egy tejcsatorna eldugult lett ott egy kb rizs szemnyi csomo. evente mentem mammogrammra sajat keresre. 11 evig semmi gond nemvolt a 12. evben elrakosodott a kis csomo, lekellett venni a mellemet . 39 eves voltam rekonstrukcios mutettel allitottak helyre nagyon fajdalmas es hosszu 9 oras mutet volt. 2 evbe telt mire felgyogyultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!