Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hányszor fejjek egy nap?...

Hányszor fejjek egy nap? Éjszaka is érdemes lenne? Császár után felületi trombózist kaptam, olyan gyógyszereket kapok egy ideig, amivel nem szoptathatok, addig fejnék. Hogy csináljam, hogy a leghatékonyabb legyen?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:
3 óránként minimum és még éjszaka is minimum 1-szer.mikor én 6szor fejtem nekem ugy jött ki hogy este 9kor utánna hajnal 2-3 körül,utánna reggel 7-8 körül utánna 11-12 körül majd 3-kor 6-ko és megint 9.A délutáni fixek voltak a délelőtti meg néha csúszott.A lényeg hogy nagyon sokat igyál és hogy sűrűn fejj. Volt olyan is hogy 7szer fejtem.Meg 2héten keresztül minden este csináltam egy szaporító fejést. Az hatásos volt,bár brutál.Én már 3 hónapja csak fejek,de most szinten tartom a mennyiséget,pedig szinte teljesen elapadt és ugy hoztam vissza.Bocsi hogy hosszú lett.KITARTÁS!!!
2011. aug. 24. 21:42
 2/2 xStefix ***** válasza:

Hm, hogy lehet, hogy fejni fejhetsz, de nem szoptathatsz?

Vagy a lefejt tejet ki kell öntened? :(

Laktációs szaktanácsadóval is konzultálnék a helyedben....

2011. aug. 25. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!