Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Váltott táplálás mellett...

Váltott táplálás mellett meddig volt tejetek?

Figyelt kérdés

Fele-fele arányban kapja a pici az anyatejet és a tápszert, ezen a héten próbáltuk, egyelőre működik.

Fejni sajnos nem tudok.

tegnap 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
4 hónap után ő döntött úgy, hogy nem kell neki többé mell
ma 00:24
 2/7 anonim ***** válasza:
3 év...
ma 01:10
 3/7 anonim ***** válasza:
1 honapig.
ma 07:26
 4/7 anonim ***** válasza:

4hónapos koráig fele fele kapta. Utána elkezdtem a hozzátáplálást, fokozatosan hagytuk el a tápszert. 6hónaposan hagytuk el teljesen.

1 éves koráig szoptattam, én választottam le.

ma 07:40
 5/7 anonim ***** válasza:

6 hósan mikor elkezdtük a hozzàtàplàlàst.

Onnantól elfordult nem akart szopni.

ma 08:17
 6/7 anonim ***** válasza:
4 napos korától kapott pótlást, az 1 éves születésnapja után 2 héttel fejeztük be a szopizást.
ma 08:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Onnantól, hogy már felesben kapta még 2 hétig evett anyatejet. Ekkor volt 3 hónapos.

Második gyerekünknél is kellett pótlás, de sose jutottunk el addig, hogy felesben kelljen. Napi 1-2 pótlással húztuk addig, amíg 8 hónaposan el nem kezdett rendesen enni, onnantól elvétve kapott 1-1 adagot. 1 éves korában utoljára. És utána még bőven szopizott.

ma 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!