Váltott táplálás mellett meddig volt tejetek?
Figyelt kérdés
Fele-fele arányban kapja a pici az anyatejet és a tápszert, ezen a héten próbáltuk, egyelőre működik.
Fejni sajnos nem tudok.
tegnap 23:40
1/7 anonim válasza:
4 hónap után ő döntött úgy, hogy nem kell neki többé mell
4/7 anonim válasza:
4hónapos koráig fele fele kapta. Utána elkezdtem a hozzátáplálást, fokozatosan hagytuk el a tápszert. 6hónaposan hagytuk el teljesen.
1 éves koráig szoptattam, én választottam le.
5/7 anonim válasza:
6 hósan mikor elkezdtük a hozzàtàplàlàst.
Onnantól elfordult nem akart szopni.
6/7 anonim válasza:
4 napos korától kapott pótlást, az 1 éves születésnapja után 2 héttel fejeztük be a szopizást.
7/7 anonim válasza:
Onnantól, hogy már felesben kapta még 2 hétig evett anyatejet. Ekkor volt 3 hónapos.
Második gyerekünknél is kellett pótlás, de sose jutottunk el addig, hogy felesben kelljen. Napi 1-2 pótlással húztuk addig, amíg 8 hónaposan el nem kezdett rendesen enni, onnantól elvétve kapott 1-1 adagot. 1 éves korában utoljára. És utána még bőven szopizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!