Tejtestvérségről vélemények (rokon / kedves barátnő kapcsán, vagy akár adoptálás esetén)? Tegnap Redditen egy külföldi sub-on brutális dolgokat írtak le róla amerikaiak, kb. a sz.xuális visszaéléssel egy szinten kezelve... Felfordult a gyomrom tőle.
Nekem annyi tejem volt,folyt kifelé. Fejni nem akartam, de szoptattam volna más kisbabáját is. Minden gond nélkül.
Viszont a saját lányomnak idegen tejet meg nem vettem volna. Mondjuk én alapból rendkívül bizalmatlan vagyok másokkal szemben.
Mert az neked nem vélemény,hogy valaki szerint undorító,valaki szerint nem? Nálad csak az vélemény,aki szerint rendbe van és egyetért veled. Idétlen reddites szokásos kérdező.
24#-es az baj sajnos. Itt csak az a fontos vélemény,aki venne idegen tejet.
17. Egy drogos-piás nem lehet tejleadó. Nagyon komolyan ellenőrzik őket, a tejet bevizsgálják. Szóval ez az érvélés nem állja meg a helyét.
A mi társadalmunkban az anyatej adása nem elfogadott, de mitől lenne az, ha az is tápszerhez nyúl, aki megtehetné, hogy szoptat? Akik maguk is ódzkodnak a szoptatástól, nem fogják más tejét sem adni.
Ezzel nem azt mondom, hogy a tápszer rossz dolog, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogyan táplálja a babáját. Csak arról beszélek, hogy valahogy úgy alakult, hogy előbb vesz az ember tápszert, mint anyatejet. A kórházban sem hallottam egyszer sem, hogy azt mondták volna az ott dolgozók, hogy nem megy a szoptatás, írunk fel anyatejet. Helyette írunk fel tápszer receptet. Ez így alakult, de én ettől még nem tartom más anyatejég sem ördögtől valónak, ahogyan a tápszert sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!