Tejtestvérségről vélemények (rokon / kedves barátnő kapcsán, vagy akár adoptálás esetén)? Tegnap Redditen egy külföldi sub-on brutális dolgokat írtak le róla amerikaiak, kb. a sz.xuális visszaéléssel egy szinten kezelve... Felfordult a gyomrom tőle.
Én sem tudnám ezt csinálni.
2x1 évig szoptattam. rengeteg tejem volt. De elöbb öntöttem volna a lefolyóba, mint más babának. Nekem ez bizarr
Ha nem tudtam volna szoptatni, tápszer és kész. Biztos nem adtam volna más tejét nekik.
Régen azért volt szoptazós dajka mert az úri nőknek nem volt illendő szoptatni, nevelni sem nevelték a gyerekeket.. Nem létezett tápszer.
Számomra is undorító más anyateje.
#1 Azt ugye vágod hogy amit az orvos felír a koraszülöttnek az is egy hús-vér emberből jön, egy anyától, akinek van 8 hónaposnál fiatalabb gyermeke (merthogy csak addig lehet leadni tejet).
Nekem sincs elég, egy barátnőm mondta is hogy van ismerőse aki adna tejet ha kérem. Inkább nem mertem. Ha a saját barátnőm adná inkább elfogadnám, de mástól nem merem. Viszont biztos vagyok abban hogy csak és kizárólag a dolog társadalminelutasítottsága az oka annak hogy nem merem, ha elfogadott dolog lenne, más is csinálná akkor én is mérném. Tudom ilyen birka vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!