Hogyan választanátok le gyengeéden ?
Jajjj..
Nincs cukorból. Megmondod neki,hogy elfogyott a tej,megromlott, egyebek. Nem lesz semmi baja.
2 éves korában választottam el a lányom, és hidd el,jobban megviselt engem,mint őt.
NEKED kell elengedned a szoptatást. És menni fog. Hidd el.
A gyengédségbe nekem az fért bele, hogy sokat beszélgettem vele arról, hogy a nagy gyerekek nem szopiznak. És ha ő is elég nagynak érzi magát, akkor befejezzük. Fokozatosan valósult meg, egyre ritkábban kérte, szinte észrevétlenül hagyta el. De nekem nem volt teher.
"Megmondod neki,hogy elfogyott a tej,megromlott, egyebek. "
Nem mindenki hazudik bele a gyereke képébe.
"viszont kvázi rátolod a döntés súlyát"
Hát nagyon "kvázi" az a súly.
A gyengédség elválasztás pont attól gyengéd, hogy nem veszed el erővel, nem hazudsz, nem lett bibis, nem romlott meg, nem kened be semmivel, nem ragasztod le, nem hagyod ott, hogy kényszer legyen,
hanem kommunikálsz és figyelsz a jelzéseire.
Nem kötelező így, de a gyengéd ezt jelenti.
Igen abszolút bele lehet fáradni, aláírom :(
De már szeretném én is visszakapni a testem teljes egészében. Plusz szeretnénk ha lassan jönne a tesó. Így ez nehezítő körülmény.
A másik nehézség, hogy csak cicin tud el aludni.
Figyelek én is. Írtatok egész jó tippeket. Több, mint 2 éve azoptatok, most már kezd egyre terhesebb lenni, mert a lányom mániája, hogy szopi közben a masik mellbimbómat morzsolja, csipkedi, tépi, ami időnként nagyon fájdalmas.
Átverni semmiképp nem szeretném, de ha szóba hozom, hogy el kellene hagyni a cicit, akkor zokog, és méginkább ragaszkodik hozzá, többször kéri
Facebookon van olyan csoport hogy szoptatástámogatás, ott vannak jó tippek elválasztasra.
Plusz van olyan hogy cicimese, érdemes többször mesélni neki, esetleg simogatni közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!