Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik altatási megoldást...

Melyik altatási megoldást választanátok?

Figyelt kérdés

1. szopival bealszik és alszik reggelig (6ig kb)

2. kis szopi és ha elfordul akkor 20-25perc alatt álomba simizni majd 2-3óránként felébred menézni hogy vagyok-e illetve szopizni

19hónapos,eddig átaludta az éjjeleket az 1. variációval

2napja probáljuk a 2.at de igy állandóan felkel. Ja és velünk alszik:)

2011. dec. 7. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:

szia.

Én az elsőt választanám :)

2011. dec. 7. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Külön ágyba altatni. Este nem szopiztatni,hanem tartalmas vacsorát adni neki. Éjjel legfeljebb csak teát,de enni nem.

Ha eteted éjjel,meg símogatod,akkor ne csodálkozz,hogy felkel.

2011. dec. 7. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. Csakis külön ágyban altatni. Egyrészt nem kényelmes senkinek az együtt alvás, másrészt nem is egészséges sem nektek, sem neki. 19hósan ne szopival hanem vacsorával lakjon jól, nem olyan kicsi már. Ha mégis ezek közül kell választani akkor az 1.
2011. dec. 7. 10:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Most beteg(hasmenése van) igy diétát irt elő a doki néni neki. Ezért csak szopi lehet. Szerintem neki jó hogy velünk alszik,igy csak az egyik szobát kell füteni.(Ha mindkettőt fütjük 30e lesz a fűtés.) Eddig nekünk bejött az első variáció.
2011. dec. 7. 11:29
 5/9 A kérdező kommentje:
A teát sajnos nappal sem issza meg. Gyümölcslevet iszik és vizet.
2011. dec. 7. 11:30
 6/9 anonim ***** válasza:
ha egy szobában alszotok, legalább tedd külön ágyába, kaphat cicit de ha megszokja hogy ott log a szájában persze hogy felébred ha nincs. ha vége a fosinak szoktasd erröl le, hiába jo hogy kötödik meg pici stb késöbbnagyon meg fogod bánni.. gyogyulást neki:)
2011. dec. 7. 14:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez az érdekes,hogy ha szopival alszik el akkor 6ig alszik,egyébként nem... Szerintem marad a szopival alvás,s ha 2éves lesz vagy 2.5 akkor kap saját ágyikót.
2011. dec. 7. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A lányom 2 éves,de újból velünk alszik!Én mindig úgy voltam vele,ahol akar!HA RÁNK VÁGYIK AKKOR JÖJJÖN!

Mellesleg még a mainapig cicin alszik el!

Én mondjuk 16 hósan azt mondtam neki, hogy a cici éjjel alszik,azóta nem kéréjjel enni!Ezt lehet Te is megpróbálhatod!Bár a hasmenés/betegség nálunk is kivétel minden szabály alól!

:)

2 éves kislány és 18 hetes pocakbabi anyuja

2011. dec. 8. 18:52
 9/9 xStefix ***** válasza:

1. lehetőség.

Ha már nem fog neki tetszeni, azt úgyis jelzi, akkor jöhet az egyéb megoldás. (Persze ha még te is bírod a jelenlegit.)

2011. dec. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!