Hogyan/mikor szoptassak sűrűbben? Ti hogyan találtatok megoldást?
Nem értem pontosan. Miért akarsz szaporítani? Csak azért, mert nem elég a hízás? A kilók, dekák sose adnak pontos információt arról, hogy a babád jól fejlődik-e! Ha egyébként jól érzi magát a bőrében, megvan a kakis-pisis pelusok aránya, akkor nincsen semmi baj. Nem minden baba hízza meg még a minimum 12 dekát sem... de ez nem jelent kapásból problémát.
Szerintem nincs szükséged ilyen logikázgatásra (pedig én is csináltam anno jó sokáig, tudom, milyen :), nekem úgy tűnik, hogy minden rendben van. Bízz a babádban. Ha ő szopit szeretne, akkor szoptasd meg, amíg el nem engedi vagy be nem alszik. De ha nem jelez vagy a kínálásodra sem kér, akkor hagyd békén. Ha nem lesz elég a tejed, azt biztosan tudni fogod, mert ő maga fog érte gyakrabban jelentkezni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!