Melyik megoldást választanátok a helyünkben?
De ha vak akkor hogy látják egymást?:O
Akkor még látnia sem kell a fiút.. könnyebb a dolga mint egy látó embernek.
De ha úgy gondolja hogy Rossz mindennap "látni" a fút akkor menjen el tényleg másik suliba :( biztosan talál még egy hasonlóan jó sulit!! :)
De szerintem ezen a dolgon 1/másfél év alatt túl lehet esni, ha akar akár egy félév alatt is :) a lényeg hogy próbáld meg elterelni a gondolatát menjetek el vidámparkba,szerintem a betegsége ellenére élvezné is :)mert ott nem a látvány a lényeg, vagy étterembe, mint anya és lánya, vagy egy nyugtató masszázsra(ha az anyagiak megengedik) ahol egy kis időre mindent elfelejt és lehet jó hatással van rá :) hiszem hogy van az életben annyi tapasztalatod hogy megtudj birkózni :) együtt leküzdhetitek ezt :) ha végképp nem megy akkor pszichológushoz menjetek el ő biztos tud segíteni :)
Sok Szerencsét nektek!
16/l
Hát ez nagyon nehéz kérdés,mert gyakorlatilag sehogysem jó szegények:(
Én a helyedben vagy a férjed,párod helyében elbeszélgetnék a fiúval hogy ne kínozza a lányotokat olyasmivel hogy "hát talán majd később,megint...."Ezzel csak a lányotok érzéseit túrja fel mégjobban...
Én egy harmadik lehetőséget ajánlok.
Ha a fiú még mindég szereti csak kapcsolatot nem szeretne vele,akkor legyenek barátok.Továbbra is beszéljenek,járjanak ösze,legyenek közös programjaik de csak mint nagyon jó barát.Ha a fiú ebbe bele menne hátsó szándék nélkül és a lányod el tudná fogadni hogy a továbbiakban csak nagyon jó barátok,akkor sokkal könnyeb lenne neki túl tenni magát rajta....De ha ebbe a fiú nem megy bele,vagy a lányotok sehogysem tudja túl tenni magát a szakításon,akkor a férjed,párod helyében le állítanám hogy ne mondogassa hogy szereti és hogy kősöbb talán újra kezdik...Így csak még nehezebb a lányodnak..
A konkrét kérdésedre viszont egyszerűen nem tudok mit mondani.Talán annyit,hogy végeredményben a szakma kevésbé fontos mint a lányod egészsége...
Viszont ha a szakmát dobja,akkor pedig a jövője lehet kilátástalan...Nagyon sajnálom.
Mindhármotoknak nagyon köszönöm a válaszokat, mindenkihez szólnék külön-külön:
16/l: A "látni" szót nem úgy értettem, hogy a szemével látja, hanem találkoznak! Próbálja Ő maga is elterelni a figyelmét, én is, de mindig visszaesik, persze ebben az is szerepet játszik, hogy a fiú mindig elhúzza előtte a mézesmadzagot... szegény meg új reményt lát a helyzetben. Köszönjük a jókívánságot!
31/f: Igazad van, nagy szemétség, amit csinál a fiú!!! Igen, valószínűleg marad az iskolában, azt mondja, mert gondolkodott és úgy gondolja, hogy nem hagyhatja a szakmát amiatt a fiú miatt!
Utolsó válaszadónak: Sajnos a férjem meghalt már, mikor a kislány 5 éves volt... Én már beszéltem a fiúval, mindig megígéri, hogy leállítja magát, aztán mégis mindig azt hallom a lányomtól, hogy folytatja:( Igen, az egészsége nagyon fontos, ezért is dilemmázunk, hogy menjen el a suliból, vagy maradjon. Már annyi lelki sérülés érte, hogy nem szívesen nézném végig, ahogy mégjobban tönkremegy!
Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!