Szoptatom 11 hónapos fiamat, és tegnap pozi lett a tesztem. Nagyon örülünk, csak az a kérdésem, Ti szoptatnátok-e tovább? Nem fáj a hasim, nincs görcsöm, semmi panasz. Szívem szerint nem választanám el, de szeretném ezt a babát is.
én biztosan nem szoptatnék tovább....sztem 11hónaposan már nem szükséges amúgy sem...:)
és gratulálok a babához..:)
Köszi, hogy írtatok!
Csütörtökön elmegyek a dokimhoz, addigra kb. 6 hetes leszek, és vele is beszélek. Szívesen szoptatnék tovább, mert a fiam kevés hajlandóságot mutat a cici elhagyására...
A két dolog nem zárja ki egymást.Sokan szoptatnak a terhesség alatt végig,sőt utánna is mind a kettőt.Tandem szopinak hívják.Az orvosok véleménye megoszlik,van aki hekyesli van aki nem.
Ez a cikk pont neked való,olvasd el.
Én három hónapig tudtam szoptatniterhesen mert nagyon hányingerem volt,
Nyugodtan szoptathatsz tovább.
Én is így vagyok, de nekem a doki azt mondta, hogy úgyis el fogja hagyni, mert megváltozik a tej íze. Én is azt olvastam, hogy a 4. hónapban besavanyodik a tej, és a babák 60 %-a abbahagyja a szopást.
Hát én úgy jártam, hogy szopni nem szopik, de azért kéri a cicit, csak cumizik rajta.
Én is terhességem miatt válaszotttam el 14 hós lányom. Én nem kívántam tovább szoptatni, elég is volt, nem olyan kicsi már, hogy nem bírja ki nélküle, és jobban féltem a kicsit.
Igaz, sokan szoptatnak terhesen, sőt kettőt együtt is,-na én ezt semmiképp nem akartam.
A dokit megkérdeztem, azt mondta nyugodtan lehet, amíg nincs görcs, vérzés, semmi baj nem lesz . A természet elrendezi, amit neki kell.
en szoptatnek tovabb
lehet meg a tandemszopit is bevallalnam, ha eleg lenne mindkettonek (kiveve, ha ikreket varnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!