Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyiket választanátok?

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
A kórházban vagyunk még, de a babám sokat fogyott. Tejem sajnos nincs. A nővérek adnának tápszert, de a szobatársam, akinek rengeteg a teje, szintén felajánlotta, hogy pár napig szoptatja a babámat. Nem tudom melyik lenne jobb. Hosszútávon persze az a cél, hogy beinduljon a tejem és tudjak szoptatni.
2021. nov. 21. 06:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
17%

Én elfogadnám , de az én vagyok , neked kell eldönteni.

Személyes szerint jobbnak találnám

2021. nov. 21. 06:55
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem adnám más tejét bevizsgálás nélkül.
2021. nov. 21. 07:06
 3/28 anonim ***** válasza:
83%
Ami nem megy nem kell erőltetni, én így állok hozzá, mivel az a tapasztalatom hogy úgy is csak nyögés a vége. Nincs akkor nincs…viszont biztos nem adnám oda más anyukának hogy szoptassa, mindenki törődjön a maga dolgával 😃 persze remelem beindul a tejed ha ez minden vágyad, csak ne hagyd hogy teljesen megkattanj miatta.
2021. nov. 21. 07:08
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
Biztos nem engedném hogy más szoptassa a gyerekemet. Tökéletes a tápszer, nem értem mi ez a minden áron anyatej őrület. Millióan -nknek fel tápszeren.
2021. nov. 21. 07:16
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem bevizsgált anyatejet nem adnék a babámnak. Semmi baj nincs a tápszerrel.
2021. nov. 21. 07:23
 6/28 A kérdező kommentje:
Nincs bajom a tápazerrel, de két napos a babám, én azért még nem mondanék le a szoptatásról.
2021. nov. 21. 07:25
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szoptatod, más szoptatja, nem is lesz tejed. Átlagosan a 3.-5. napon indul be a tej. Kétlem, hogy régebb óta bent vagytok. Teljesen normális, hogy sokat fogyott. A súlyvesztés is jellemzően pár nap alatt áll le.
2021. nov. 21. 07:27
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak akkor indult be minden szülés után, amikor hazajöttünk a kórházból. másfél évig szoptattam, szóval nyugi, beindulhat. addig meg tápszer. más tejét csak úgy nem fogadnám el.
2021. nov. 21. 07:28
 9/28 anonim ***** válasza:
70%
Szívem van akinek 3-4 nap míg van teje és a fogyás születés után teljesen normális. A baba épp feléli a vesztartalekait( akkor is fogyna az első pár napon,ha szoptatnád). Fogadd el a tápszert, otthon meg serényen rakd cicire, nem lesz gond.
2021. nov. 21. 07:33
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha tápszert adnak neki 2 napig, akkor lemondtál a szoptatásról, ellenben ha egy vadidegen szoptatja a gyereked 2 napig, akkor nem mondtál le róla. Ja. Amúgy jól vagy?
2021. nov. 21. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!