3in1 babakocsi VAGY 2in1 babakocsi+autósülés? Melyiket választanátok?
Nem tudok dönteni, melyik verzió a jobb. Egy egyszerű hordozónk már van, kaptuk, tehát van miben hazahozni, rövid időre beletenni, stb. Bababocsira valószínűleg nem tudnám csatlakoztatni ezt, mert még a márkáját sem tudom. De autós utazáshoz nem tartom elég biztonságosnak. Néztem 0-18 kg-ig használható autósülést, van vkinek tapasztalata velük? Azért vagyok bizonytalan, mert a hordozót nagyon hamar kinövik, 1 éves korára úgyis kellene vennünk ülést.
Egyébként városban élünk, liftes házban, egy közepes méretű autónk van (isofix sajnos nincs benne, így az ülést is ez alapján választanánk).
A 0-18-as ülésben tapasztalat alapján elvész egy újszülött, hiába 0-tól szól. Általában kb. 7-10 hónapos kortól nőnek bele.
Egyébként is a túl nagy tartományt átfogó ülések nem annyira biztonságosak. Most gondolj bele: egy átlagos 4 éves súlya 15-18 kg.
A gyerekvállalásban szinte minden termék csak pár hónapig jó, szokj hozzá!
A hordozó kihordádi ideje ehhez képest egész jó a maga 10-12 hónapjával.
Pihenőszék kb. 3 hónap, játszószőnyeg szintén. Rugalmas kendő 2-3 hónap... stb.
A nagyobbik fiam 5 hónapig használta a Mózest, utána fekvő sportban utazott. Kinőtte, nem volt más lehetőség. Ebből kiindulva én 2:1ben kocsit keresek, amihez van hordozó és egy olyan babakocsi rész ami Mózes és sport is lehet, mert jobban kihasználtabbnak érzem (és olcsóbb is), mintha pár hónap miatt a 3:1ben lenne megvéve.
Ez szerintem igény kérdése. Valaki jobban szereti ha minden kornak megfelelő rész külön kialakítású.
(Most amit én néztem, az a Mama Kiddies márka, aminek Mózes-sport a fő eleme, de kapni lehet hozzá hordozót is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!