Melyiket választanátok a két babakocsi közül?
1.
ezzel a hordozóval:
2.
ezzel a hordozóval:
Tudom, nem egy árkategória a kettő. Szempontok:
- újszülöttet lehessen beletenni mózes és hordozó nélkül is
- 8 kilónál egy grammal se legyen több:)
- lehessen rá csatlakoztatni hordozót
Peg Perego Sì.
Kicsit olyan ez a 2 lehetőség, mintha egy Fiat és egy BMW között kellene vàlasztani :)
A pp hordozója adac győztes, meg úgy àltalàban a pp sokkal minőségibb, tartósabb, praktikusabb, mint a hauck. Nézd csak meg élőben. A Sì pedig nagyon jó kocsi, csak nem a legszebb :)
Köszi a válaszokat!
Lehet, hogy nem a legszebb a Peg Péregósok között, de az egyetlen olyan, amire hordozó is tehető és 8 kiló alatt van:) Legalábbis én másikat nem találtam ilyen súlyban.
Amúgy a PP hordozója csak most lett a legutóbbin ADAC győztes, előtte elég bénán szerepelt ugyanaz a modell, lehet, az isofix ennyit számít, mert az előző asszem még nem volt isofixes. Meg persze ugyebár az ADAC teszteken sosem tudni, hogy ki mennyit perkált... A Hauck is elég jól szerepelt a teszten amúgy.
Valószínű, a Peg Péregót fogjuk választani a könnyű összecsukhatósága, meg a tartóssága miatt.
Mindegyik megfelel, ha nem akartok mózest. A Peg Peregoval az a bajom, hogy kétkaros. Én nem szeretem, mind a két kezem le van foglalva. Azért nem szerettem, mert a nagyobb gyerekem kezét nem tudtam fogni, mikor a picit toltam. Vagyis fogtam, de akkor meg nehezen toltam a kocsit. Az egybekaros jobb szerintem.
Én szeretem a Baby Design babakocsikat. Neked ez jó lehet: [link] Igaz, sajna 9,5 kg, de talán belefér. Ehhez való hordozó: [link]
Vagy, még a Graco babakocsi is jó, van belőle Travel System is:
pl. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!