Mit tegyek, hogy szülés után egyáltalán NE induljon be a tejem?
#60! Pedig nem olyan bonyolult. Az anya hozzáállása. Az egyiknek olyan anyja van, akinek ő a legfontosabb, a másiknak meg olyan, akinek saját maga.
Értelemszerűen fizikailag semmi különbség nincs, ha ugyanúgy tápszert kapnak, csakhogy ilyet senki nem is állított.
#63! De én nem ítélkeztem, nem érdekel, ki mivel eteti a gyerekét, ezt már a #40 válaszomban kifejtettem. Csak te értetlenkedtél a #60 kommentben (ha te voltál), hogy nem érted mi a különbség. Arra adtam választ.
Bárki dönthet úgy, hogy nem szoptat, akármilyen okból, de aki minimálisan is tájékozott ebben a kérdésben (márpedig egy leendő anyától elvárható), az tudja, hogy a legjobb tápszernél is mindig jobb lesz egy kicsivel az anyatej a babának. Ha ő közhírré teszi, hogy nem akarja a legjobbat adni, akkor akik meg azt akarják, lehet, hogy el fogják ítélni és lesznek köztük, akik ki is nyilvánítják. Ezzel a döntésével ezt is vállalta.
Valószínűleg a kórházban is lesz olyan az eü.személyzet között, mert ők is azt szeretnék, hogy a baba a legjobbat kapja, csak az anyja nem. Ha így döntött, miért nem vállalja be? Ez ezzel jár.
Viheted te a gyerekedet fürdőruhában decemberben óvodába és mondhatod, hogy te vagy a felvilágosult, hát, mindenki tudja, hogy hidegtől nem lehet megfázni, milyen maradi elmélet ez, de ugye azért nem lepődsz meg, ha a szembejövők közül lesznek, akik beszólnak?😉
#65! Persze, abban igazad van, hogy nem az volt a kérdés, nem arra kell válaszolni.
De ebben nincs:
"A tápszer meg érdekes módon mindig csak azoknak a babáknak ördögtől való, akiket az anyjuk saját döntés alapján nem szoptat, a kényszerből tápszerezett babáknak tökéletes."
Senki nem a tápszert minősítette, hanem a döntését. Nem tökéletes a tápszer, de nem is rossz. Épp ezért a helyzettől függ. Ha az anya nem TUD szoptatni és ezért tápszert ad, akkor a legjobb, mert a másik lehetőség, hogy éhen hal.
Ha az anya nem AKAR szoptatni és ezért tápszert ad, akkor rosszabb, mert a másik lehetőség az anyatej, ami jobb.
Nem hiszem el, hogy ez ilyen nehéz értelmezni.
Barcsak mindenki max ennyire lenne onzo, hogy anyatej helyett tapszert kap a baba.
Ha ez lenne a legnagyobb baj, soha nem lennenek lelkileg-testileg tonkrement gyerekek!
Komolyan ezen veszekedni, beszarok 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!