Mit tegyek, hogy szülés után egyáltalán NE induljon be a tejem?
90-es
A 85-ös négymondatos válaszomra vetette rá magát a 86-87-es, ezért kaptam fel a vizet. Jogosan.
29 es hulyesegeket beszelsz. a dednagyanyam a tesveret kecsketejen nevelte fel mert az anyjuk belehalt a szulesbe. a bacsi felnott korara kozel 90 kilos nagydarab egeszseges ember volt. 100 evvel ezelott ha nem talaltak szoptatos dajkat az ujszulottnek akkor azt is kecsketejen neveltek, mert az arisztokrata csaladokban a nok legnagyobb resze nem szoptatott.
en egydszer szoptattam agyereket meg a korhazban es ennyi. 2. naptol tapszeres volt mert undorodtam ha hozzaert a gyerek a mellemhez es azt a csukladozo hangot ahogy szopott hallani se birtam a gyomrom felfordult tole. Kerdezo ne hallgass masokra, ha nem akarsz nem kell szoptatnod, legalabb nem lesz a melled ures tejes zacsko kesobb.
Amúgy nem ertem miért nem lehet rendbetenni magát az anyának még gyerek előtt. Ha undorodsz a szoptatástól annak lelki oka van.
Ennyit még lehetne tenni a saját gyerekéért mindenkinek.
Ilyen az amikor az anya van az első helyen a gyerek még jöhet utána. De akkor minek gyerek?
Ja a mellem valóban tejeszacskó, na attól már én is undorodok, de sajnos vagy nem sajnos előtte is rossz volt. És a tudatlanságra feltéve a pontot több olyan mellet láttam már szoptatás után ami jobban nézett ki mint az enyém szoptatás előtt!!
Hülyeségeket nem kell írni.
"Amúgy nem ertem miért nem lehet rendbetenni magát az anyának még gyerek előtt. Ha undorodsz a szoptatástól annak lelki oka van.
Ennyit még lehetne tenni a saját gyerekéért mindenkinek."
Nem, ezt saját magáért kéne megtennie. Azért, hogy ő maga rendben legyen lelkileg, mentálisan, mindenhogy. Az meg, hogy a gyereket szoptatja vagy nem, még mindig fakultatív, ezek után is.
"Ilyen az amikor az anya van az első helyen a gyerek még jöhet utána."
Ez valóban nincs rendben, de fordítva sincs. Ugyanolyan fontosnak kéne lenniük...
"85#-nek ez a jó kapcsolat ismérve. :D Ő ennyit akart beletenni valószínűleg az egész anya gyerek kapcsolatba."
87-es
Szted ez egy kedves, nem pedig lekezelő mondat? A végén a mosolygós jellel?! A következő hozzászólásoddal együtt???
Akkor értelmezési problémáink vannak.
Sztem netto rosszindulatú vagy: "Ő ( vagyis én) ennyit akart beletenni valószínűleg az egész anya gyerek kapcsolatba."
Ennyiiit?! Mikor leírtam, miken mentem keresztül???
Szégyelljed magad! A saját szarkasztikus, frech mondandódért se vállalod a felelősséget, akkor még mikért nem vajon?
Én csak a elmeséltem a saját tapasztalatomat, nem megítélve, elítélve egy másikat. De azt a pszichológusoktól kezdve az orvosokig állítják, a szoptatás szertartása erősíti a kötődést, a későbbi szocializáció kialakulását. NEM állítottam, h CSAK EZEN múlik minden.
Miért lenne üres tejeszacskó a mell szoptatás után?
2 évig szoptattam igény szerint. A melleim sokkal szebbek lettek! A lányom már 8 éves, szóval az elválasztás már 6 éve volt.
Nőttek is a melleim és formásodtak is.
98-as
Hasonló volt a tapasztalatom. A kolléganőim irigyeltek, mert a kicsi, bár formás mellemből olyan bögyikék lettek, hogy csak no!
Bár sajnos a gyerekem nem szopott, de a tejtermelés után is szép maradt a mellem, hál'istennek!
Szóval, melle válogatja.
Hát nekem úgy, hogy nem szoptattam és nagyon keveset fejtem le, hogy minél hamarabb első adjon, így is brutálisan megnyúltak és nagyon undorítóak. Nem beszélve a sok striáról ami lett rajta…egyszerűen gusztustalan. Nem így kellene kinéznie 22 évesen a melleimnek. Sajnos nem tudtam megakadályozni a tejbelövellést…
Nekem sajnos a hasam is nagyon undorító lett, csíkos és megnyúlt rajta a bőr. Combomon is rengeteg stria lett….Teljesen elvette az önbizalmamat, hogy ennyire eltorzult a testem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!