Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, hogy szülés után...

Mit tegyek, hogy szülés után egyáltalán NE induljon be a tejem?

Figyelt kérdés

#szoptatás #Nem akarok szoptatni
2023. nov. 11. 11:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
38%
90, azért írtam többször is hogy nekem könnyebb volt szoptatni. Illetve azt is hogy e nélkül is ki lehet alakítani, csak elvileg több munka:)
2023. nov. 19. 21:34
 92/101 anonim ***** válasza:
32%
Az nem baj, legalább megdolgozik érte az ember, ha így van,nem csak úgy jön. :) Igen, szubjektív kinek milyen ez.
2023. nov. 19. 21:39
 93/101 anonim ***** válasza:
31%

90-es

A 85-ös négymondatos válaszomra vetette rá magát a 86-87-es, ezért kaptam fel a vizet. Jogosan.

2023. nov. 24. 18:29
 94/101 anonim ***** válasza:
44%

29 es hulyesegeket beszelsz. a dednagyanyam a tesveret kecsketejen nevelte fel mert az anyjuk belehalt a szulesbe. a bacsi felnott korara kozel 90 kilos nagydarab egeszseges ember volt. 100 evvel ezelott ha nem talaltak szoptatos dajkat az ujszulottnek akkor azt is kecsketejen neveltek, mert az arisztokrata csaladokban a nok legnagyobb resze nem szoptatott.

en egydszer szoptattam agyereket meg a korhazban es ennyi. 2. naptol tapszeres volt mert undorodtam ha hozzaert a gyerek a mellemhez es azt a csukladozo hangot ahogy szopott hallani se birtam a gyomrom felfordult tole. Kerdezo ne hallgass masokra, ha nem akarsz nem kell szoptatnod, legalabb nem lesz a melled ures tejes zacsko kesobb.

júl. 5. 11:08
 95/101 anonim ***** válasza:
40%

Amúgy nem ertem miért nem lehet rendbetenni magát az anyának még gyerek előtt. Ha undorodsz a szoptatástól annak lelki oka van.

Ennyit még lehetne tenni a saját gyerekéért mindenkinek.

Ilyen az amikor az anya van az első helyen a gyerek még jöhet utána. De akkor minek gyerek?

Ja a mellem valóban tejeszacskó, na attól már én is undorodok, de sajnos vagy nem sajnos előtte is rossz volt. És a tudatlanságra feltéve a pontot több olyan mellet láttam már szoptatás után ami jobban nézett ki mint az enyém szoptatás előtt!!

Hülyeségeket nem kell írni.

júl. 5. 11:42
 96/101 anonim ***** válasza:
25%

"Amúgy nem ertem miért nem lehet rendbetenni magát az anyának még gyerek előtt. Ha undorodsz a szoptatástól annak lelki oka van.

Ennyit még lehetne tenni a saját gyerekéért mindenkinek."

Nem, ezt saját magáért kéne megtennie. Azért, hogy ő maga rendben legyen lelkileg, mentálisan, mindenhogy. Az meg, hogy a gyereket szoptatja vagy nem, még mindig fakultatív, ezek után is.

"Ilyen az amikor az anya van az első helyen a gyerek még jöhet utána."

Ez valóban nincs rendben, de fordítva sincs. Ugyanolyan fontosnak kéne lenniük...

júl. 5. 12:29
 97/101 anonim ***** válasza:

"85#-nek ez a jó kapcsolat ismérve. :D Ő ennyit akart beletenni valószínűleg az egész anya gyerek kapcsolatba."

87-es

Szted ez egy kedves, nem pedig lekezelő mondat? A végén a mosolygós jellel?! A következő hozzászólásoddal együtt???

Akkor értelmezési problémáink vannak.

Sztem netto rosszindulatú vagy: "Ő ( vagyis én) ennyit akart beletenni valószínűleg az egész anya gyerek kapcsolatba."

Ennyiiit?! Mikor leírtam, miken mentem keresztül???

Szégyelljed magad! A saját szarkasztikus, frech mondandódért se vállalod a felelősséget, akkor még mikért nem vajon?

Én csak a elmeséltem a saját tapasztalatomat, nem megítélve, elítélve egy másikat. De azt a pszichológusoktól kezdve az orvosokig állítják, a szoptatás szertartása erősíti a kötődést, a későbbi szocializáció kialakulását. NEM állítottam, h CSAK EZEN múlik minden.

aug. 4. 12:19
 98/101 anonim ***** válasza:
48%

Miért lenne üres tejeszacskó a mell szoptatás után?

2 évig szoptattam igény szerint. A melleim sokkal szebbek lettek! A lányom már 8 éves, szóval az elválasztás már 6 éve volt.

Nőttek is a melleim és formásodtak is.

aug. 4. 13:46
 99/101 anonim ***** válasza:

98-as

Hasonló volt a tapasztalatom. A kolléganőim irigyeltek, mert a kicsi, bár formás mellemből olyan bögyikék lettek, hogy csak no!

Bár sajnos a gyerekem nem szopott, de a tejtermelés után is szép maradt a mellem, hál'istennek!

Szóval, melle válogatja.

aug. 11. 12:29
 100/101 A kérdező kommentje:

Hát nekem úgy, hogy nem szoptattam és nagyon keveset fejtem le, hogy minél hamarabb első adjon, így is brutálisan megnyúltak és nagyon undorítóak. Nem beszélve a sok striáról ami lett rajta…egyszerűen gusztustalan. Nem így kellene kinéznie 22 évesen a melleimnek. Sajnos nem tudtam megakadályozni a tejbelövellést…

Nekem sajnos a hasam is nagyon undorító lett, csíkos és megnyúlt rajta a bőr. Combomon is rengeteg stria lett….Teljesen elvette az önbizalmamat, hogy ennyire eltorzult a testem…

aug. 11. 15:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!