Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, hogy szülés után...

Mit tegyek, hogy szülés után egyáltalán NE induljon be a tejem?

Figyelt kérdés

#szoptatás #Nem akarok szoptatni
2023. nov. 11. 11:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 anonim ***** válasza:
37%

De én sem mondom hogy kötelező. Én tökre megértem azt aki nem tudja mert egészségügyi oka van vagy vlm. De az hogy önzőségből adja neki a rosszabb minőségűt azt nem tudom megérteni. Mert senki ne mondja hogy a tápszer jobb minőségű mint az anyatej. Tehát ha ugyanazon a szinten lenne mindkettő akkor oké azt mondom a melle is legyen fontos.

A kapcsolatot meg nyilván ki lehet alakítani csak nehezebb.

2023. nov. 11. 13:03
 22/101 anonim ***** válasza:
75%
21.Mert nem mindenki egyforma, nyomós oka is lehet amiért nem akar szoptatni de nem kötelező ezt veletek megosztania de elvből már elítélitek hogy rossz anya, nem való anyának stb...mikor azt csinál amit akar és a végén úgy se érdekel ez majd senkit csak addig amíg sarazhatják az anyát! Valójában mennyire határozza meg a TE életed azt hogy Júlia épp úgy dönt hogy nem szoptat és tápszert ad a gyermeknek inkább?
2023. nov. 11. 13:05
 23/101 anonim ***** válasza:
19%
Leírtam azt is hogy minek tartom ha és minek tartom ha. Tehát ha nyomós oka van nem fog megsértődni rajta.
2023. nov. 11. 13:07
 24/101 anonim ***** válasza:
71%

Ti tudjátok hogy miert nem akarja szoptatni? Nagyon okosak és megmondóak vagytok úgy hogy senki nem kért erről véleményt.

Nem oly rég volt itt egy leendő anyuka aki szintén nem akarja szoptatni a babáját mert pszichésen nem viseli ha hozzá érnek a melléhez (molesztálták kmgyerekként) na ő is tuti egy szar anya!

Álljatok már le és ne itélkezzetek ,hanem gonfolkodjatok

Nyugodt,boldog anyuka akkor nyugodt boldog baba is lesz. Lényegtelen hogy mt eszik és miből!!!!

2023. nov. 11. 13:08
 25/101 anonim ***** válasza:
81%
23..az meg van hogy a kérdező nem kérte e a véleményed a dologról? Te meg csak azért is megmondod mit gondolsz róla?
2023. nov. 11. 13:14
 26/101 A kérdező kommentje:

Tehát akkor jól értem, hogy 1-2 ember szerint egy nőnek nem lehet ebben a témában önálló döntése? Csupán csak azért mert az a társadalmi “elvárás”, hogyha szülsz és nincs eü oka akkor neked márpedig szoptatnod KELL?!

Ezért leszek én szar anya, mert így döntöttem? De aki élve feldarabolja a csecsemőjét az a világ legjobbb anyukája ugye? Vagy aki ott hagyja a kórházban és annak a szerencsétlen gyereknek senkije nincsen csak az ápolók? Jaaaa de ezzel semmi gond ugye? De ha valaki nem AKAR szoptatni az már világvége…komolyan mondom vicc

2023. nov. 11. 13:14
 27/101 anonim ***** válasza:
68%
Mellesleg mennyivel jobb egy olyan anya aki szenved és tart a szoptatással és ezt a baba is érzi míg egy kiegyensúlyozottabb és nyugodt anyuka aki tápszert ad minden stressz néllkül? Na mennyivel jobb?
2023. nov. 11. 13:15
 28/101 anonim ***** válasza:
73%
26.hagyf őket kérdező, ezek valószínűleg begyöpösödött ősanyák akik nem bírják elviselni ha más máshogy dönthet mint ők és ekkor már egyből sz.ar anya lesz meg nem való anyának stb...te tudod mi a legjobb nektek. Ne foglalkozz ilyen semmitmondó negatív emberekkel. Ők csak véleményt alkotnak kéretlenül. Jeletneném a helyedben.
2023. nov. 11. 13:20
 29/101 anonim ***** válasza:
31%

"Csupán csak azért mert az a társadalmi “elvárás”,"

Egyáltalán nem társadalmi elvárás, hanem a természeté. A fejlett társadalomnak, az orvostudománynak köszöheted, hogy ezt ma már megteheted.

100 évvel ezelőtt szülsz, a gyereked meghalt volna, ha nem lett volna kedved szoptatni.

Ahogy meg is haltak sokan azok közül is, akiket akartak szoptatni, de nem tudtak. Vagy csak simán nem fejlődtek úgy, életre szólóan megnyomorodtak a "tejpótló" próbálkozàsoktól (lisztes víz, feles tehéntej...).

Ma már megteheted, a tàpszerek egész jól utánozzák az anyatejed, de azzal, hogy meg se próbálod a legjobbat adni...

2023. nov. 11. 13:22
 30/101 anonim ***** válasza:
46%
29..az meg van hogy lehet rá nyomos oka amiért nem akar adni és nem akarja megosztani ezt?...hagyjátok már békén!
2023. nov. 11. 13:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!