Mit tegyek, hogy szülés után egyáltalán NE induljon be a tejem?
Értem. Szóval megvonod a gyerekedtől azt, ami a legjobb neki az anya tejet. Mert neked kényelmesebb mű tápszerrel etetni. Félelmetes milyen emberek vannak. Nyugodtan megsértődhetsz le pontozhatsz, beszólhatsz. Nem érdekel. Anya és gyereke közt ilyenkor alakul ki egy belsőséges kapcsolat, amit egy cumisüveg nem fog pótolni.
Szerény véleményem de nem vagy anyának való.
13-as, az ilyet én sem értem, hogy miért akarja egy mű dologgal etetni amikor amúgy lenne lehetősége a jobbra. Mert ugye az is más ha valami miatt ténylegesen abba kell hagyni. De megkockáztatom hogy ne legyen a mellem üres tejeszacskó felfogása van neki is.
Amúgy a többiek írták. Orvos.
Hagyjuk ár ezt a kötelező szoptatni dolgot.
Két gyerekem van és én nem tudtam szoptatni egészségügyi okok miatt.
Tápszeresek voltak. Egészséges mindkettő. A kapcsolat úgy is kialakul, ha a cumisüveget tartod.
Hát ha fizetsz azért, ami ingyen lenne, te bajod.
A gyermekedet sajnálom. Nem azért, mert tápszert fog enni, hanem AMIÉRT tápszert fog enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!