Mit tegyek, hogy szülés után egyáltalán NE induljon be a tejem?
27 év után bátran állíthatom, hogy a gyerekemnek semmi baja nem lett anyatej nélkül. Egy percig sem szoptathattam, mert rákos lettem a terhesség alatt és kezdtem a kemot szülés után.
27 éves, volt, hogy zokogott, miért kell neki iskolába menni mindig, miért csak a többiek lehetnek betegek. A covid letarolta az összes kollégáját, nem bírta tőlük elkapni. Nem esett át egyetlen fertőző gyermekbetegségen sem, akkor sem, amikor járvány volt a suliban. Valami döbbenetes immunrendszere lehet.
Valoszinuleg be fog lovellni, de ha egyaltalan nem teszed cicire a babat, akkor gyorsan elapad.
En erre oszinten nem szednek gyogyszert meg semmit, mert mellekhatasai lehetnek, szimplan csak kivarnam.
Nalam amugy a tejbelovelles nem volt egy nagy cucc, csak elkezdett feszulni a mellem, de ennyi. Nem folyt a tejem, nem volt kellemetlen semmi. Szoptattam 6 honapig, de sajat dontesbol akkor abbahagytam. Nem csinaltam semmit, nem tettem cicire tobbet a babat es csak elapadt magatol kb 1 het alatt.
Nézd meg kérdező.
Persze megértem, ha nem szeretnél szoptatni. Te döntésed. Nem ítelkezem. Nem vagyok anya, nincs gyerekem.
Akik nem alpári stílusban írtak, valószínűleg igazatok van. Én szeretek szoptatni, de ha egy anya akárcsak a melle érdekében nem hajlandó nem az én dolgom. Főleg hogy nem veszélyezteti vele, nyilván akkor sem lenne az én dolgom.
Nekem/nekünk így jó a kislányommal, de ha nekik úgy akkor úgy. Ez még a kisebbik "rossz"
Jaj, ezt úgy bírom, hogy ilyenkor jön az, hogy aki eü okból nem tud szoptatni, vagy esetleg mindent megtett érte de mégse sikerült, az tiszta lelkiismerettel adhat tápszert, mert hát "muszáj", de az az anya, aki azért adna, mert nem AKAR szoptatni, az égjen el a pokolban. Tessék már megmondani, a BABA szempontjából mi a különbség a kettő között? Nem qrva mindegy neki, hogy miért kap tápszert? Vagy gondoljátok, hogy a 2 napos gyerek tudja, hogy "a muter nem önző, mert akart szoptatni engem, csak nem tud szegény", és így nem haragszik meg rá? Ne nevettessétek már ki magatokat.
Itt kizárólag arról van szó, hogy az anyának rendben van-e, hogy tápszert ad a gyereknek. Ha neki rendben van, akkor meg pont 0 köze van hozzá bárki másnak. Nem az volt a kérdése, hogy szerintetek jó ötlet-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!