Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért veszik zokon szülés...

Miért veszik zokon szülés után a nők, ha megkérdezik tőle, hogy szopik e a gyerek?

Figyelt kérdés
Ez valami intim dolog, hogy hogyan táplálkozik a gyerek? Vagy fájópont vagy micsoda? Miért kell ezt a kérdést személyes sértésnek venni? Vagy ez is csak egy hiszti, mint a tehesség alatt (végig)? Nagyon kíváncsi vagyok rá, légyszi magyarázzátok már el! Aki akar, az felőlem személyeskedhet, kötekedhet is, beszólhat is, csak szeretnék már választ kapni a kérdésemre végre. Köszönöm!
2023. jún. 17. 13:03
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
88%
18, vannak határok. Meg lehet kérdezni hogy van a baba, hogy van az anyuka stb.de az hogy miért szopik vagy nem szopik miért fontos? Általában nem áll meg egyszerű kérdésnél a dolog, osztják a véleményt, kritikusak stb. Kinek hiányzik ez? Főleg hogy a szoptatás sokaknak probléma, nem úgy van mint a filmekben hogy mellre teszem azt kész. Baromi hasznos ha erre itélkezést meg okoskodást tolnak az emberek.
2023. jún. 17. 14:21
 22/53 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó Te nagyon el avgy tévedve..szerintem igenis meg van annak a helye és ideje amikor az ember arról beszél pl hogy eteti a babáját.. ahogy Te sem beszéled meg a sarki fűszeressel hanyszor szexelsz,úgy engem se kérdezzen meg a 3utcaval lejjebbb lakó ember,hogy na és van tej? Mert vagy 20 olyan dolgot tudna kérdezni ha érdekelné mi van velünk amit nem erzek kellemetlennek, miért is ez a lényeg??
2023. jún. 17. 14:22
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
#18asra gondoltam
2023. jún. 17. 14:23
 24/53 anonim ***** válasza:
6%

21!

Nem fontos hogy szopik e, de ennyi erővel az se, hogy hogy vannak.

25/53 anonim ***** válasza:
92%
Látod 20 as, te is úgy írsz hogy nem AKAR szoptatni az illető. Eszedbe sem jut hogy lehet baromira akart csak nem sikerült
 26/53 anonim ***** válasza:
91%
24, akkor azt se kérdezd meg, senki nem kötelez rá.
2023. jún. 17. 14:24
 27/53 anonim ***** válasza:
12%

26!

Szerencsére az én környezetben normalis ember vannak, akiktől bizony megkerdezhetek bármit és képzeld, nem sértődnek be rajta, meg nem veszik tolakodasnak sem, annak veszik, ami: érdeklődésnek

2023. jún. 17. 14:26
 28/53 anonim ***** válasza:
86%
Személyszerint semmi pénzért nem venném elő publikum előtt sehol sem, és nem is szeretném akarkivel megtárgyalni milyen módon etetem a gyerekem számomra ez magánügy.
2023. jún. 17. 14:30
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

27, kit értesz a környezet alatt? A szomszéd nénit, vagy barátokat. Nem mindegy. Barátnak én is elmondom, a szomszéd néninek akit egy hónapban 2x látok nem értem miért kéne.

Mondjuk nem értem egy sima hogy vagy miért nem elég érdeklődésnek de mindegy.

És ha válaszol az illető mit csinálsz? Elmondod fűnek fának, netán osztasz " jótanácsot" vagy elkönyveled lustaságnak meg nem akarásnak ha tápszeres? Mert lehet te nem ilyen vagy de nagyon sok ember ilyen.

2023. jún. 17. 14:31
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy itt ennyi ember nincsen tisztában azzal, hogy kivel milyen viszonyban van, és mit illik meg mit nem megkérdezni? Mármint, nyilván a legjobb barátnőjétől, az anyjától, anyósától, stb. sokkal intimebb kérdések elfogadhatók, mint egy random kollégától vagy a bácsitól a sarki fűszerestől. De amúgy is olyanoktól kérdezzen ilyesmiket az ember, akivel van olyan viszonyban, és akiről tudja, szívesen válaszolna erre a kérdésre, és akkor biztosan nem lesz sértődés belőle. Akiben meg nem biztos, attól inkább kérdezzen semleges dolgokat, ha szeretne valamit, és meglátja, mennyire vevő a témára.

Tiszteletben kéne tartani, hogy vannak emberek, akik nyíltak, és szívesen beszélnek bármiről, akár jóról, akár rosszról, akár madárcsicsergésről, akár cifraf.ásról, és hogy vannak olyanok, akik az orvos előtt is szemlesütve beszélnek bármiről, és akkor a két véglet között van mindenféle.

2023. jún. 17. 14:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!