Akik kizárólagosan szoptatnak, hogyan tudják kivitelezni az életüket?
Az én babám kap tápszeres pótlást, és most vagyunk ott, hogy fordíthatnánk a dolgon, akár 100% anyatejes is lehetne.
De el se tudom képzelni, hogyan lehet több mint fél éven át kivitelezni azt, hogy senki ne tudjon vigyázni a babára és én sehova ne tudjak elmenni vagy elintézni valamit.
Vagy egyáltalán megetetni kirándulás közben (közeleg a nyár is, amikor mennénk ide-oda).
Egy banki ügyintézést nem tudom hogyan lehet intézni, ha nem tudom itt hagyni a babát úgy, hogy nincs tápszer bekészítve.
Ti ezt hogyan csináljátok?
Azokat kérdezném akik nem adtak sose cumisüveget a babának, mert sajnos nem tudok fejni, hogy ilyenkor esetleg lefejt anyatejet kapjon a baba (egy óra alatt jön le kb 60 ml anyatej, de amúgy sem tudok a baba mellett fejni).
5 hetes a babám :)
Köszi a válaszokat!
De h jelenleg pótlást kap tapszer formájában … gondolom azért mert nincs elég tejed, akkor hogy akarod át állítani hogy 100%ig anya tejes legyen ?
Elméletileg annyi a tej amennyit a baba igényel, ehhez sokat kell mellre tenni , hogy a szervezeted érezze hogy több tej kell és termelés beinduljon, és akkor itt mesélem el hogy nálunk hogy volt , tehettem én a gyereket 0-24ben cicire, eléggé egy lusta szopo volt hamar elfáradt 🤣😂 inkább cumizott a cicin, szívni nem igen szívta, ezért voltam kénytelen fejni hogy ne csökkenjen a tej mennyisége, ahogy telik az idő ugye a baba igényei is nőnek tej mennyiséget illetően ! Szóval én csak is így tudtam megoldani!
Egyébként meg volt olyan hogy az egyik mellem a szájában a másik mellem meg a mellszivora volt kötve , szóval így fejtem a cicim ! Vicces látvány lehetett , de másképp esélytelen lett
Volna fenntartani a 100-% anya tejes taplalast!
6 honapos kortol mar indult a hozzataplalas, illetve ritkultak es rovidultek a szopis alkalmak idovel. Kesobb mar inkabb pont az volt a gond, hogy minden mas erdekesebb volt, es ejszaka akarta potolni.
Nalunk nem fogadta el a tapszert. Ha nalad igen, akkor amikor intezel valamit, kaphat megint, aztan annyi, a tobbi alkalommal pedig szoptathatod.
12,
8 hetes gyerek majdnem megduplázta a súlyát??
Mesélj még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!