Van itt olyan aki nem csak hat hónapig szoptatta kizárólagosan a kisbabáját úgy hogy még nem táplált mellé? Elégségesnek bizonyult a baba számára?
K vitamin, vas, glutén, mindenre szüksége van már a szervezetének kb 6-8. hónaptól, azaz addig a gyomrát elő kell készíteni a gyümölcsökkel, zöldségekkel, hogy termelődjenek emésztőenzimjei, hogy kaphassa a húsokat.
nagy butaság kizárólag anyatejezni.
az anyatej pont megelőzi az ételallergia kialakulását is, tehát hozzátáplálás mellett is segítség a babának
11 honapos koraig a babam SEMMIT azaz SEMMIT nem volt hajlando a szajaba venni cicin kivul.
De en sosem aggodtam ...
Most 15 honapos, mindent megeszik napi 7-8 fele zoldseg / gyumolcs, ( mi is igy eszunk ), mindenfele hus , mibdent eszik.
Tokeletesen eleg az anyatej 1 eves korig, ne aggodj!
Elozo vagyok, persze mindenf probaltam, volt itthon 30 fele bebietel ( ahol elunk nagyobb a valasztek ) , foztem mindent amit el tudtok kepzelni, de semmit nem
Fogadott el. Glutenbevezetes: erre gyartott kekszel, anyatejbe kevertem, sugarba hanyta ki...
Valahogy 8 honaposan aztan sikerult 1 fel kaveskanal gabona ...
10 hos koraig csak es kizarolag a cicit fogadta el.akarmivel probalkoztam.kilokte a nyelvevel.
Masodik gyerek,volt mar nemi tapasztalatom.
Annyi hatranya volt,hogy a darabostol sokaig fuldoklott.masfel evesen ha csak villaval tortem ossze a krumplit a spenotban meg akart fulladni.
Nyolc hónapig csak szopott az 5. gyerekem, egyszerűen nem fogadott el mást. Én gyümölccsel, zöldséggel próbálkoztam, de 10 hónapos volt, mire egy egész adag zöldségpürét megevett. Egészséges értelmes gyerek lett,már 13 éves.
Ne légy elkeseredve, azzal próbálkozz, amit szívesen fogyaszt. A károgókra nem hallgatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!