Este kevesebb tej, miért?
Fejni faraszto,es amibe beleivott utana nem adhatod mar oda...ha fejsz valaszd kette es csak az egyik adagot add akkor neki, aztan ha kell max odaadod a masikatm
Sebesedes ellen tiszta lanolin a legjobb, + nekem bimbovedo is kellett mert ìgy kiragta hogy tiszta genny es ver volt.
Szaporitas: 3-3 dl viz minden szopi elott utan, sok sok alvas es szenhidrat (pizzatol kalacstol omlott a tejem), citromfu tea, more milk kapszula nekem bevalt, plusz en fejtem is a 7-5-3-1 modszerrel napi ketszer, de nekem hozzad kepest 0 tejem volt, 20 milirol kellett szaporitanom, mellgyulladas miatt, de a fentiekkel 2 honaposan ujra kizarolagos anyatejes lett a babam. Elsokorbe probald a teakat,alvast, boseges evest es ha ezek nem segitenek csak akkor kezd fejni..egyaltalan miert gondolod hogy nem eleg neki a tejed? A 120 mili eleg jo, nekem 7 honaposan se evett ennel tobbet egyszerre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!