Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Normális, hogy így van tejem?...

Normális, hogy így van tejem? Reggel sok, fejek is. Délben is elég, viszont délután és este már sokkal kevesebb, bár még így is elég a babámnak, aki 4 hetes lesz.

Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Normális.

Mindenkinek kevesebb estére.

2013. márc. 11. 15:51
 2/9 anonim ***** válasza:
igen, ez normális. amúgy az esti tej kevesebb, de állítólag sűrűbb, táplálóbb. :-))
2013. márc. 11. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez így teljesen rendben van. Kevesebb, de a tápanyag több benne. Éjjel több prolaktin termelődik éjjel, így reggelre több a tej. ( Mellesleg ezért IS fontos és hasznos az éjszakai szoptatás. Mivel főleg szoptatás közben termelődik, így sokáig fent tartja az anyatej mennyiségét.

De én hallgatok

2013. márc. 11. 16:25
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor jó. Van olyan, h. átalussza az éjszakát, ilyenkor kimarad az éjjeli szopi.

3. válaszoló: miért hallgatsz? Nem mondtál semmi olyat.

2013. márc. 11. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja, nem emiatt :)

Csak mivel mindig " okoskodó idióta " vagyok, ezért csak röviden és tömören válaszolok már. Egyébként " fanatikus" is vagyok, mivel a szoptatás témában nagyon otthon vagyok, így az ilyen kérdésekre mindig válaszolok.

No mindegy, ez nem tartozik a kérdéshez :) A lényeg, hogy ez így normális, mindenki így van vele ne aggódj emiatt

2013. márc. 11. 19:54
 6/9 frászkarikaborsó ***** válasza:
Igen, normális, ne aggódj :)
2013. márc. 11. 20:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Verasantkate: szívesen fogadom válaszaidat, még lenne több kérdésem is. Itt tegyem fel?
2013. márc. 11. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Itt is megteheted, privátban is írhatsz, amelyik neked jobb. Mindig válaszolok mindenkinek. Vagy elfogadják a tanácsaimat vagy nem :)
2013. márc. 11. 20:44
 9/9 anonim válasza:
Teljesen normális,ne aggódj. 5 és fél hós kislányom reggel 220 ml körül szopizik,délelőtt 200 ml, kora délután 150 ml, késő délután 140 ml, este már csak 120 ml . A reggeli tejem látszólag vizesebb, az esti viszont hófehér.:) Az éjjeli szopi kihagyása nem feltétlenül jelenti a tejtermelés csökkenését, Lucám 8 hetes korától átalussza az éjszakát, reggelre mégis dugig vannak a melleim.
2013. márc. 15. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!