Normális, hogy így van tejem? Reggel sok, fejek is. Délben is elég, viszont délután és este már sokkal kevesebb, bár még így is elég a babámnak, aki 4 hetes lesz.
Normális.
Mindenkinek kevesebb estére.
Ez így teljesen rendben van. Kevesebb, de a tápanyag több benne. Éjjel több prolaktin termelődik éjjel, így reggelre több a tej. ( Mellesleg ezért IS fontos és hasznos az éjszakai szoptatás. Mivel főleg szoptatás közben termelődik, így sokáig fent tartja az anyatej mennyiségét.
De én hallgatok
Akkor jó. Van olyan, h. átalussza az éjszakát, ilyenkor kimarad az éjjeli szopi.
3. válaszoló: miért hallgatsz? Nem mondtál semmi olyat.
Ja, nem emiatt :)
Csak mivel mindig " okoskodó idióta " vagyok, ezért csak röviden és tömören válaszolok már. Egyébként " fanatikus" is vagyok, mivel a szoptatás témában nagyon otthon vagyok, így az ilyen kérdésekre mindig válaszolok.
No mindegy, ez nem tartozik a kérdéshez :) A lényeg, hogy ez így normális, mindenki így van vele ne aggódj emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!