1 hónapos babák anyukái! Nektek nagyjából mennyi tej jön egy ciciből egy szopi alatt? Reggel? Délután? Este? Hány óránként telik meg újra?
Nekem reggel egyik 30, másik 50, nagy ritkán előfordult 90 is.
Délutánra örülök, ha 20-50 közt van.
Ez nagyon kevés, ugye?
Pótolni szoktunk persze sajnos.
Nem tudom, nincs rajta számláló, a gyerkőcöt pedig csak hetente egyszer mérjük. :))
Szerintem ne izgasd magadat miatta.
Nekem muszáj mérnem, hogy lássam, mennyire van, vagy nincs tejem. Mert ha nincs éppen (elég változó napról napra, félek, hogy lassan), akkor intenzív szaporításba kell kezdenem.
És ha mérem, akkor tudom, ha szopi után sír a babám, és csak 10-et szopott, hogy éhes, és nem más baja van.
Én szeretek képben lenni, nem idegesít a mérés.
Csak kíváncsi vagyok, milyen alkat vagyok, mennyire van reményem. Eddig elég feszítetten harcoltunk, hogy legyen egyáltalán valamennyi.
Na,ismerős:SAz enyém szopik,én is mérem,engem sem zavar.Délutáni kajára 3-4 körül félelmetesen kevés a tej-de min den nap-összesen 50 ml:(A reggeli és tízórai szopi elég mindig,de utána nem.Estére jön meg megint,akkor van h 110et szopik összesen.Van h erre nem kap pótlást.És nekem nem telik meg 3 óra után,kellene a 6 óra,de hát egy cici meg nem elég.Hiába szaporítottam,szoptattam gyakran,nem lett több a tejem.Egyszerűen beállt.És se több se kevesebb.
3 hós baba
Hú, én is mit nem adnék! De irigyellek!!!!
Köszi a válaszokat, még jöhetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!