2-3 hónapos körüli babátok nagyjából hány ml-t szokott szopizni?
Bocsáss meg a kérdésért, de többször is olvastam hasonló kérdést, és kíváncsi vagyok, hogy hogyan és miért méred (mérik mások) a szopás mennyiségét?
Én hetente egyszer elviszem a védőnőhöz, és ha megfelelő a súlygyarapodása, nem stresszelem magam ilyesmivel.
Nem bántásból kérdezem, csak érdekelne, egy ez saját döntésed-e, vagy a gyerekorvos/védődő várja el?
én se tartom jónak,ha valaki megszállottként mér minden etetést.egyébként nekem van itthon mérlegem,és heti egyszer szoktam mérlegre rakni.(védőnőhőz/tanácsadásra havonta járok)
attól se félek,hogy nem hízik,mert 1hósan már több mint 1kilót hízott. 2hónaposan meg 80dkg-ot!
Én azért tettem fel a kérdést,mert:
sokszor szinte óránként akar cicizni,és kiváncsi vagyok arra,hogy "jogosan" kér-e még ,v. már az is elég mennyiség lenne amit előszőr megeszik. ( túl etetni se szeretném) röviden ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!