Más 7 hónapos baba is felkel még éjjel szopizni? Ez baj? Mitől lehet?
Szia
Az én kislányom is 7 hónapos és dettó mint amit leírtál. Éjjel 2fele aztán 5órakor és 7kor kel úgy igazán. Énsem tudom mitől lehet ez engem is érdekelne. Eddig a 7 hónap alatt talán 3hét volt amikor nem kelt fel éjszeka.
Szia!
Az én lányom már 1 éves! Este olyan 8 kor szopizik fürcsi után, utána felkel olyan 1-2 körül, aztán reggel 6 kor! Már nekem is nagyon terhes remélem hamar leszokik róla! De ez teljesen természetes emiatt ne aggódj, csak kitartást!
Köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam. körülöttem mindenki azt meséli, hogy már régóta milyen jól átalusszák az éjszakát a babáik, én meg csak figyelek...
Akkor lehet,hogy kicsit kiszínezik a dolgokat, vagy van ilyen kategória is ,mint az enyém, meg jól alvós baba is.
Én 7hónaposon is kel, 4-5x.
A tápszeresek alusszák át az éjszakát.
Enyém 11 hónapos koráig kelt, de lesznek itt olyanok is, akik ezt években mérik.
Normális, ne aggódj, mindig lehet oka, amiért ébred, nemcsak az éhség. Sőt, az éhség az első hónapok után már a legritkább okok közé tartozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!